ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Παρασκευή, 9 Μαρτίου 2012

0 Η αράχνη που τρώει ολόκληρα φίδια


Εάν τρέμετε τα έντομα και τις αράχνες και πάσχεται από αραχνοφοβία τότε μη πάτε ποτέ...
να εργαστείτε στην εταιρεία Bloemfontein της νοτίου Αφρικής.
Αυτό που έπαθε η ρεσεψιονίστ Τάνια Ρόμπερτσον μοιάζει με σκηνή από ταινία με σιχαμερά έντομα και αράχνες τέρατα.

Η κοπέλα έπαθε σοκ όταν φτάνοντας στο γραφείο της είδε ένα φίδι να έχει πιαστεί στους ιστούς μιας αράχνης!Σύμφωνα με την Daily Mail, το φίδι αιωρείτο, εγκλωβισμένο στον ιστό της αράχνης η οποία το τύλιγε ακόμα περισσότερο για να το φάει.

Εργαζόμενοι της εταιρείας λένε πως η αράχνη επί δύο μέρες ύφαινε τον ιστό της και το τύλιγε ώστε να το σηκώσει από το έδαφος ενώ το έτρωγε σιγά σιγά.Ο ειδικός στις αράχνες Λέον Λότζ δήλωσε πως η εν λόγω αράχνη είναι μια καφέ αράχνη button του γένους , Latrodectus η οποία όμως δεν είναι τόσο θανατηφόρα όσο η μαύρη χήρα.

"Ωστόσο δε θα ήθελες να σε τσιμπήσει μια τέτοια εάν μπορεί να τσιμπήσει και να φάει ένα ολόκληρο φίδι", σημειώνει ο ίδιος, προσθέτοντας ότι έχει ακούσει άλλη μια σχετική υπόθεση όπου ένα φίδι είχε πέσει θύμα μιας αράχνης.

Οι εν λόγω φωτογραφίες μπορεί να τραβήχτηκαν το 2004 αλλά πρόσφατα μεταφέρθηκαν και χρησιμοποιούνται στο Εθνικό Μουσείο για εκπαιδευτικούς λόγους και μελετώνται από ειδικούς.

Η εν λόγω αράχνη ζει περίπου δύο χρόνια και συνήθως τρέφεται με έντομα.

http://www.kamikazi.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...