ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

0 Μην αφήσετε τον σκύλο σας ή τη γάτα σας στο δρόμο

Όσο οδυνηρή κι αν είναι η κρίση που περνάμε ή θα περάσουμε

ΜΗΝ ΠΛΗΓΩΣΕΤΕ ΤΟ ΖΩΑΚΙ ΣΑΣ ΓΙΑ ...ΛΙΓΑ ΕΥΡΩ

Όλους μας έχει κτυπήσει την πόρτα η οικονομική κρίση και κυρίως τα άδικα και οδυνηρά μέτρα που συνεχώς μας επιβάλουν με εκβιασμούς μέσω των μνημονίων. Αυτό δεν είναι λόγος να ανοίξουμε την πόρτα μας και να διώξουμε το ζωάκι μας, ή να το βάλουμε στο αυτοκίνητο και να το εγκαταλείψουμε στην τύχη του, προκειμένου να κάνουμε "οικονομία", όπως...


δεν περνάει από το μυαλό μας να διώξουμε ένα μέλος της οικογένειάς μας.
Γιατί ο σκύλος μας και η γάτα μας ή όποιο άλλο κατοικίδιο έχουμε είναι μέλη της οικογένειάς μας. Είναι ζωντανά πλάσματα με αισθήματα και είναι ΦΙΛΟΙ μας.
Λέμε : ό,τι έχουμε να φάμε θα το μοιραστούμε όλοι.
Όπως παραδειγματικά το λένε και το κάνουν κάποιοι ζητιάνοι στο δρόμο που μοιράζονται ένα κομμάτι ψωμί με τον σκυλάκο τους.
Δεν καταναλώνουν δα και τόσο φαί τα ζώα. Μπορούν να φάνε λίγο από το φαγητό μας - εφόσον είναι επιτρεπτό για τα ζώα - ή μπορούμε να τους αγοράσουμε ξηρή ή άλλη τροφή από σούπερ μάρκετς που έχουν φθηνές τροφές. Μπορούμε να τους βράσουμε λίγο ρυζάκι και να ανακατέψουμε την ξηρή τροφή τους. Υπάρχουν τρόποι να κάνουμε οικονομία.
Ποτέ μα ποτέ μην εγκαταλείψετε το ζωάκι σας στο δρόμο για λίγα ευρώ...
Καλύτερα να στερηθήτε κάτι από αυτά που πλεονασματικά κάνατε, παρά την αγάπη και τη φιλία του αγαπημένου σας σκύλου ή της γατούλας σας.


Είναι απάνθρωπο, πολύ σκληρό, αδιανόητο και οδυνηρότερο για το ίδιο το ζωντανό και φυσικά επικίνδυνο να βρεθεί από την αγκαλιά σας ή τη γωνίτσα του στο δρόμο, στο άγνωστο. Ο πόνος του και η ταλαιπωρία του θα είναι ανείπωτη.

Αν επιζήσει, θα προστεθεί σε τόσα άλλα αδέσποτα ζώα που παλεύουν να επιβιώσουν εκεί έξω.
Αντίθετα, εκτός από τα δικά μας τα ζώα, θα πρέπει να φροντίσουμε όσο μπορούμε και τα αδέσποτα της γειτονιάς μας, όπως θα φροντίσουμε συνανθρώπους μας που μας έχουν ανάγκη αυτή τη δύσκολη εποχή. Όσο μπορούμε.
Ας κρατήσουμε την ανθρωπιά μας και τη ζωοφιλία μας αυτή τη δύσκολη εποχή !
Ας κρατήσουμε ακέραια τη συνείδησή μας και όρθια και αλύγιστη την ψυχή μας !

ΑΣ ΜΗΝ ΠΛΗΓΩΣΟΥΜΕ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ ΤΟ ΖΩΑΚΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΕΥΡΩ.

animalspress

http://animalspress.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...