ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

0 Μειώθηκαν 13% οι εξαγωγές της Γερμανίας στην Ελλάδα

Σημαντική μείωση 13% κατέγραψαν το 2011 οι εξαγωγές της Γερμανίας προς την Ελλάδα, λόγω της ύφεσης που παρουσιάζει η ελληνική οικονομία.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής Εξωτερικού Εμπορίου του Γερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Φόλκερ Τράιερ η μείωση της ζήτησης αφορά κυρίως αυτοκίνητα και μηχανές.

Τα στοιχεία της Ομοσπονδιακής Στατιστικής Υπηρεσίας της Γερμανίας, δείχνουν ότι οι εξαγωγές προς την Ελλάδα έχουν επιστρέψει στα επίπεδα του 2002.

Με την φετινή ύφεση που θα έχει η Ελλάδα και τις μειώσεις των μισθών, οι εξαγωγές θα πάνε πολλά σκαλοπάτια παρακάτω . . .

Αν σκεφτούμε ότι έχει ξεκινήσει και μαζικά η στροφή των Ελλήνων προς τα ελληνικά προϊόντα, γυρνώντας την πλάτη σε γερμανικά, τότε οι εξαγωγές θα καταγράψουν ..βουτιά!

 http://olympia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...