ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

0 Αγορές Online - Hellas Online

Ειδική Προσφορά Hellas Online
Κάνε online αίτηση και κέρδισε 3 μήνες ΔΩΡΟ σε όλα τα προγράμματα hellas online!
Όφελος έως 123€ στο λογαριασμό σου για Απεριόριστη Τηλεφωνία και Adsl Internet έως 24 Mbps*.

Η προσφορά ισχύει για όλες τις online αιτήσεις μέσω του www.hol.gr στα παρακάτω προγράμματα:


· hol double-play
· hol double-play GR
· hol double-play lite
· hol adsl plus
· hol telephony
· hol telephony GR
· hol telephony lite

*Aφορά αιτήσεις για την υπηρεσία hol double-play. Μετά τους 3 μήνες η χρέωση διαμορφώνεται στα 41,20€ /μήνα. Αφορά 12μηνη παραμονή.

Σημειώσεις:
1. H προσφορά ισχύει μόνο για υποβολή αιτήσεων μέσω του δικτυακού τόπου της hellas online (www.hol.gr) και δεν ισχύει για αιτήσεις που υποβάλλονται από άλλο κανάλι πώλησης.

2. H προσφορά αυτή δεν συνδυάζεται με άλλες τρέχουσες προσφορές πλην της μηνιαίας έκπτωσης που προσφέρεται με τη συνδυαστική προσφορά hol - Vodafone.


Για την Hellas Online
H hellas online είναι ένας από τους ισχυρότερους παρόχους ολοκληρωμένων ευρυζωνικών υπηρεσιών στην Ελλάδα.
Με τις πιο αξιόπιστες νέες τεχνολογικές λύσεις που διαθέτει, παρέχει ένα ευρύ φάσμα τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών για οικιακούς πελάτες, καθώς επίσης και υπηρεσίες για επαγγελματίες, επιχειρήσεις μικρού και μεσαίου μεγέθους και για μεγάλους οργανισμούς.
H hellas online προσελκύει την πλειοψηφία των νέων συνδρομητών της αγοράς, με αποτέλεσμα η συνολική LLU πελατειακή βάση της - στις 31.03.2011 - να ανέρχεται σε 415.415 πελάτες, που αντιστοιχούν σε 28,5 % μερίδιο αγοράς.
Είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών από τον Ιούνιο του 2008 (ΗΟΛ), και το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρίας ανέρχεται στα 820 περίπου άτομα.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...