ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

0 Όταν Άνθρωπoι Γίγαντες Άφηναν Το Αποτύπωμα Τους Στον Κόσμο !


Υπήρχαν γίγαντες στη γη εκείνες τις μέρες...

Στη Γένεση κεφάλαιο 6, μας λένε ότι "υπήρχαν γίγαντες στη γη εκείνες τις μέρες"."Μήπως υπήρξαν γίγαντες στη γη;"

Αυτή η ενδιαφέρουσα φωτογραφία μπορεί να αφήσει την φαντασία να οργιάσει.

Το αποτύπωμα του Γολιάθ, καθώς οι ντόπιοι έτσι το ονόμασαν, είναι ένα από το ελάχιστα γνωστό μυστικό της Νότιας Αφρικής.

Ανάμεσα στα δάση κοντά στα σύνορα Σουαζιλάνδης και της Νότιας Αφρικής, αυτό δεν είναι σίγουρα ένα τουριστικό hot-spot. Κάποιος μπορεί να σκεφτεί ότι είναι απο την διάβρωση που προκάλεσε το ενδιαφέρον σχήμα του σε όρθια θέση πετρωμάτων, αλλά διαθέτει ακριβώς πέντε «νύχια», και μοιάζει σαν το έδαφος έχει ωθηθεί μακριά γύρω από το μεγάλο δάκτυλο.

Σε περίπτωση που συναντήσω αυτή τη φωτογραφία στο διαδίκτυο, θα μπορούσα να πω ότι έγινε από επεξεργασία Photoshop και να είχα κάποιες αμφιβολίες για την ύπαρξή του, αλλά πήγα και φωτογράφισα το σημείο, και αισθάνθηκα τα αυλάκια στην πέτρα με τα δάχτυλα μου.
Είναι πολύ πραγματικό.



 kalyterotera.gr

 http://astrikiprovoli.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...