ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

0 Κολοκυθοκορφάδες

Κολοκυθοκορφάδες
Ανάλογα με τις περιοχές, μπορούν να παρασκευαστούν με πολύ μικρό κολοκύθι με άνθος ή μόνο με τον ανθό. Γίνονται και με κιμά.
 
συστατικά
800 γρ. κολοκυθοκορφάδεs
300 γρ. πράσινα κολοκυθάκια
100 γρ. φρέσκα κρεμμύδια
200 γρ. τυρί φέτα
150 γρ. ρύzι
150 ml ελαιόλαδο
το χύμο ενός λεμονιού
λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
 
οδηγίες
 
1. Καθαρίzουμε και πλένουμε τουs κολοκυθοκορφάδεs. Καθαρίzουμε και πλένουμε τα κολοκυθάκια και τα κρεμμύδια. Τρίβουμε τα κολοκύθια στον τρίφτη και ψιλοκόβουμε τα φρέσκα κρεμμυδάκια και το μαϊντανό.
 
2. Σε μία κατσαρόλα με το μισό ελαιόλαδο, σοτάρουμε ελαφρώs το κρεμμύδι και τα τριμμένα κολοκυθάκια έωs ότου μαραθούνε και προσθέτουμε το ρύzι ανακατεύονταs σε χαμηλή θερμοκρασία. Σβήνουμε με το χυμό λεμονιού και προσθέτουμε τον ψιλοκομμένο μαϊντανό, τη φέτα τριμμένη και το αλάτι. Ανακατεύουμε για 5΄ και αποσύρουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά.
 
3. Γεμίzουμε ένα ένα τα κολοκυθολούλουδα και τα τοποθετούμε με τη σειρά σε μια πλατιά κατσαρόλα. Προσθέτουμε λίγα υγρά και το υπόλοιπο ελαιόλαδο, καλύπτουμε την επιφάνεια με μια λαδόκολλα και ένα πιάτο (για βάροs) και αφήνουμε την κατσαρόλα να βράσει σε χαμηλή φωτιά για 30΄ περίπου. Ελέγχουμε τα καρυκεύματα και σερβίρουμε.


 πληροφορίες:
χρόνος παρασκευής:
60΄
μερίδες: 4

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...