ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

0 Άλλη μία έρευνα που δείχνει πόσο βλάπτουν τα παριζάκια

Εκτός ότι αυξάνουν τις πιθανότητες εμφάνισης καρκίνου του εντέρου και καρδιαγγειακών παθήσεων τώρα διαπιστώνεται ότι μπορεί να αυξήσουν και τον κίνδυνο καρκίνου του παγκρέατος, σύμφωνα με Σουηδούς ερευνητές. Πρόκειται για ανασκόπηση ερευνών από το Ινστιτούτο Καρολίνσκα, όπου αναλύθηκαν 11 μελέτες στις οποίες συμμετείχαν περισσότερα από 6000 άτομα με καρκίνο του παγκρέατος. Η μελέτη, έδειξε ότι για κάθε μερίδα των 50 γραμμαρίων επεξεργασμένου κρέατος που καταναλώνει κανείς καθημερινά, αυξάνεται η πιθανότητα εμφάνισης καρκίνο το παγκρέατος κατά 19% ενώ όταν η μερίδα είναι 100 γραμμάρια, αυξάνεται κατά 38%. Οι ερευνητές αναφέρουν ότι ο καρκίνος του παγκρέατος έχει χαμηλά ποσοστά επιβίωσης.

Δημοσιεύτηκε στο British Journal of Cancer.
 http://natofao.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...