ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

0 ΤΟ ΜΟΝΟ ΑΣΦΑΛΕΣ ΕΜΒΟΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑ Ι!

Σοβαρές παρενέργειες σε γνωστό δημοσιογράφο τού BBC
από εμβόλιο τής ελονοσίας και τού κίτρινου πυρετού,
που έκανε στην Αθήνα


Σοκ προκάλεσε στην κοινή γνώμη το σοβαρό πρόβλημα υγείας, που περνά ο διάσημος δημοσιογράφος και ανταποκριτής τού BBC, Malcolm Brabant, έπειτα από εμβόλιο, που έκανε στην Αθήνα τον προηγούμενο Απρίλιο. Η υπόθεση ήρθε στο φως τής δημοσιότητας πολύ πρόσφατα, αφού τα Μ.Μ.Ε. έχουν την προτίμηση να αποσιωπούν τέτοια γεγονότα. 

Ο εικονιζόμενος Brabant, έκανε το επιβαλόμενο εμβόλιο για την ελονοσία και τον κίτρινο πυρετό σε ιατρικό κέντρο τής Ανατολικής Αττικής εν όψει ταξιδιού, που θα πραγματοποιούσε στην Ακτή Ελεφαντοστού, για να καλύψει τον εκεί εμφύλιο πόλεμο. Λίγες ώρες μετά τον εμβολιασμό του, άρχισε να εμφανίζει σοβαρές παρενέργειες, όπως υψηλό κυματοειδή πυρετό και σπασμούς, ενώ λίγο αργότερα άρχισε να έχει παραισθήσεις. «Μέσα σε δυο ή τρεις ώρες, άρχισε να τρέμει. Όλο το κρεβάτι τρανταζόταν μπρος-πίσω. Ήταν σε φρικτή κατάσταση», δήλωσε η σύζυγός του. Ο Brabant εισήχθη σε ιδιωτική κλινική τής Αθήνας, όπου και παρέμεινε για λίγες ημέρες, καθώς οι

γιατροί δεν μπορούσαν να αντιμετωπίσουν τις σοβαρές παρενέργειες τού εμβολιασμού.

«Όταν στις 29 Απριλίου παρακολουθούσαμε τον πριγκιπικό γάμο τού Γουίλιαμ με την Κέιτ Μίντλετον, ο σύζυγός μου χαιρετούσε στρατιωτικά κάθε φορά, που έβλεπε στην τηλεόραση κάποιον ένστολο. Το επόμενο βράδυ μου τηλεφώνησε από το νοσοκομείο κλαίγοντας και μου είπε, ότι είναι ο… Ιησούς Χριστός. Προσπαθούσα να τον κρατήσω στο τηλέφωνο, όσο έστελνα sms στον μεταφραστή μας, να ειδοποιήσει τις νοσοκόμες». Είναι μερικές από τις δηλώσεις, που κατέθεσε στην Sunday Mail η δανέζα σύζυγος τού δημοσιογράφου, Trine Villemann (φωτογραφία), που τυγχάνει να είναι βραβευμένη συγγραφέας. Η ίδια προσθέτει, ότι μέχρι τότε ο άντρας της δεν είχε ποτέ ψυχολογικά προβλήματα, ενώ δεν υπήρχε παρόμοιο ιστορικό ούτε στην οικογένεια του.

Μετά τον Απρίλιο, ο Βrabant είχε άλλα δύο επεισόδια με παραισθήσεις, από τα οποία ανέκαμψε και επέστρεψε στη δουλειά του παρουσιάζοντας κάποιες λίγες (μαγνητοσκοπημένες) ανταποκρίσεις από την Αθήνα. Ωστόσο, από τον Ιούλιο αναγκάστηκε να μπει σε ψυχιατρική κλινική τής Μ. Βρετανίας με σοβαρές ενδείξεις ψυχοπάθειας, ενώ για τελευταία φορά εισήχθη στο νοσοκομείο στις 8 Νοεμβρίου. Το BBC πλήρωσε όλα τα έξοδα νοσηλείας στην Αθήνα, παρ΄όλο,  που ουσιαστικά για μήνες δεν εργαζόταν κανονικά. Πλέον, έχει μετακομίσει με τη σύζυγό του και τον 12χρονο γιο τους στην Κοπεγχάγη και τη θέση του στην Αθήνα ανέλαβε για λογαριασμό τού BBC ο Mark Lowen.

Η σύζυγός του ζήτησε εξηγήσεις από τη γαλλική εταιρεία παραγωγής τού εμβολίου, Sanofi Pasteur, αλλά δεν έλαβε ποτέ απάντηση. Έκτοτε, έχει ξεκινήσει μια διαδικτυακή καμπάνια συλλογής υπογραφών προσπαθώντας να πιέσει την κατασκευάστρια εταιρία τού εμβολίου να τής δώσει όσα στοιχεία έχει από την εσωτερική έρευνα, που έχει διεξαγάγει. Όμως, όπως ήταν αναμενόμενο, η γαλλική φαρμακοβιομηχανία δεν έχει ανταποκριθεί στα αιτήματα τής συζύγου τού Malcolm Brabant.

Παρά ταύτα και υπό την πίεση των υπογραφών, η φαρμακευτική εταιρεία ζήτησε το πρόσφατο ιατρικό ιστορικό τού Brabant και ανακοίνωσε, ότι αν και συμπάσχει με την κατάσταση, μετά από έρευνα, που πραγματοποίησε δεν διαπίστωσε κάποιο πρόβλημα στη συγκεκριμένη παρτίδα εμβολίων κι ότι τα προβλήματα τού ασθενούς δεν μπορούν να συνδεθούν με τη χορήγηση τού εμβολίου εναντίον τής ελονοσίας και τού κίτρινου πυρετού.

Αξίζει εδώ να σημειωθεί, ότι η γαλλική φαρμακοβιομηχανία έχει πουλήσει πάνω από 300 εκατ. από τα συγκεκριμένα εμβόλια, ενώ ο εμβολιασμός αυτός θεωρείται απαραίτητη προϋπόθεση, για να χορηγηθεί βίζα εισόδου σε οποιονδήποτε θέλει να επισκεφθεί την Ακτή Ελεφαντοστού και πολλές άλλες αφρικανικές και ασιατικές χώρες.

«Με αγνοούσαν για μήνες μέχρι που άρχισα να μαζεύω υπογραφές και μου έλεγαν ότι το εμβόλιο ήταν μια χαρά, αλλά αρνούνταν να μου δώσουν τα χαρτιά της έρευνάς τους», λέει η σύζυγος τού βρετανού δημοσιογράφου, που συνεχίζει τον δύσκολο αγώνα της μέχρι να μάθει τι ακριβώς συνέβη στον σύζυγό της εξ αιτίας εκείνου τού εμβολίου, που έκανε στις αρχές του χρόνου στην Αθήνα…

Ο άτυχος ανταποκριτής τού BBC νοσηλεύεται τώρα σε ψυχιατρική κλινική στην Κοπενχάγη ως ψυχοπαθής. Η ζωή του και αυτή της οικογένειάς του έχουν κυριολεκτικά καταστραφεί, αφού οι γιατροί και η φαρμακευτική εταιρεία παρασκευής τού εμβολίου,σηκώνουν τα χέρια ψηλά… ύστερα από το έγκλημα, που διέπραξαν.

Αξίζει εδώ να επισημάνουμε, ότι ο σκοπός των εμβολίων δεν είναι η ανοσοποίηση ούτε η πρόληψη. Επίσης, δεν υπάρχει ο σχεδιασμός να πεθαίνουν άμεσα οι άνθρωποι, που κάνουν τα εμβόλια, όπως υποστηρίζουν κάποιοι, αλλά ούτε και να παθαίνουν βαριές μετεμβολιακές παρενέργειες, όπως ο Βrabant. Ο κρυφός και πραγματικός σκοπός των παρασκευαστών των εμβολίων είναι να δημιουργούνται μεσοπρόθεσμα ή μακροπρόθεσμα εν δυνάμει άρρωστοι (πελάτες), για να έχουν δουλειά οι γιατροί και οι φαρμακοβιομηχανίες. Πρόκειται για ένα κοινό μυστικό στους ιατρικούς κύκλους, μυστικό, που πολλοί από τους ίδιους τους γιατρούς αγνοούν παντελώς… Δεν είναι καθόλου τυχαίο, ότι οι φαρμακοβιομηχανίες είναι οι νούμερο ένα κερδοφόρες επιχειρήσεις τα τελευταία 15-20 χρόνια στον πλανήτη.

Ο δημοσιογράφος έπεσε θύμα ατυχίας, αφού πιθανότατα τη στιγμή που εμβολιάστηκε, κάποια άλλη αρρώστεια επώαζε στον οργανισμό του βρισκόμενη σε προδρομικό στάδιο. Είναι γνωστό, κυρίως στους εναλλακτικούς κύκλους, ότι, όταν κάποιος οργανισμός εμβολιάζεται σε περίοδο επώασης μιας ασθένειας, ο κίνδυνος για σοβαρές παρενέργειες είναι πολύ σοβαρός. (Διαβάστε στην «Ελεύθερη Έρευνα»: Εμβολιασμοί: Ωφελούν ή βλάπτουν;). Το αποτέλεσμα σ΄αυτή την περίπτωση είναι το μετεμβολικό επεισόδιο τού άτυχου δημοσιογράφου.




Η φούσκα των εμβολιασμών ως κύριο σκοπό έχει τον πλουτισμό των φαρμακο- βιομηχανιών και τον έλεγχο τού παγκόσμιου πληθυσμού. «Το μόνο ασφαλές εμβόλιο είναι αυτό, που δεν χρησιμοποιείται ποτέ». James R. Shannon, τέως διευθυντής Aμερικανικού Εθνικού Συμβουλίου Υγείας.


Επειδή η αντιμετώπιση των φαρμακοβιομηχανιών έναντι των πολιτών όλων των κρατών μετά από παρενέργειες εμβολιασμών είναι παρόμοιες με την περίπτωση τού κ. Βrabant, θα πρέπει πριν εμβολιαστείτε εσείς ή τα παιδιά σας να έχετε υπ΄ όψη σας τους κινδύνους, που διατρέχετε από μετεμβολικές παρενέργειες, καθώς και την αδιαφορία, που θα αντιμετωπίσετε από τους γιατρούς σας, τις φαρμακοβιομηχανίες και τους λοιπούς «ειδικούς» παρατρεχάμενούς τους.

Η επιλογή είναι ακόμα… δική σας.


ΠΗΓΗ

 http://afipnisoy.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...