ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

0 Φαγητό: Ενδιαφέρονατ και παράξενα στοιχεία που ίσως δεν γνωρίζατε...

Φαγητό: Ενδιαφέροντα & παράξενα στοιχεία που ίσως δεν γνωρίζατε #6
Ποια χώρα καταναλώνει την περισσότερη Coca Cola στον κόσμο (θα εκπλαγείτε); Ποιο προϊόν πωλείται και αγοράζεται συχνότερα από κάθε άλλο παγκοσμίως; Έχουμε περισσότερες πιθανότητες να σκοτωθούμε από έναν φελλό σαμπάνιας ή από μια δηλητηριώδη αράχνη; Πότε εμφανίστηκε η Sprite και πότε η Coca Cola Light; Ανακαλύψτε τα ενδιαφέροντα και παράξενα στοιχεία για το φαγητό που αποκαλύπτουμε αυτή την εβδομάδα.


1. Τα βατράχια δεν πίνουν (απορροφούν το νερό μέσω του δέρματος τους)
2. Η Sprite εμφανίζεται το 1961
3. Ο στιγμιαίος καφές γίνεται γνωστός το 1901
4. Υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες να σκοτωθούμε από φελλό σαμπάνιας παρά από μια δηλητηριώδη αράχνη
5. Η Ισλανδία καταναλώνει περισσότερη Coca Cola από οποιαδήποτε άλλη χώρα
6. Το σακουλάκι για το τσάι βρέθηκε το 1908
7. Τα πλαστικά μπουκάλια άρχισαν να χρησιμοποιούνται για τα αναψυκτικά το 1970
8. Μετά τη βενζίνη, ο καφές είναι το συχνότερο αντικείμενο που αγοράζεται και πωλείται
9. Το καλαμάκι εφευρέθηκε το 1886
10. Το 70% του συνόλου του κριθαριού που καλλιεργείται στην Ιρλανδία χρησιμοποιείται για την παραγωγή της μπύρας Guinness
11. Η Coca Cola Light βγήκε στην παραγωγή το 1982
12. Οι περισσότερες αγελάδες παράγουν περισσότερο γάλα όταν ακούνε μουσική
13. 60 αγελάδες μπορούν να παράγουν έναν τόνο γάλα κάθε μέρα
14. Η Fanta Orange είναι το 3ο μεγαλύτερο σε πωλήσεις αναψυκτικό στον κόσμο
15. Η Ιταλία και η Γαλλία παράγουν πάνω από το 40% του συνόλου του κρασιού


Διαβάστε Περισσότερα: http://www.e-diet.gr/2011/12/fagito-endiaferonta-kai-paraxena-stoixeia-pou-isws-de-gnorizate-6/#ixzz1gcfBhMHZ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...