ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

0 Στους χρυσούς προορισμούς η πόλη των Ιωαννίνων

Στην χρυσή πεντάδα των αγαπημένων αστικών προορισμών περιλαμβάνεται και φέτος η πόλη των Ιωαννίνων.
Η ανάδειξη έγινε ύστερα από ανοιχτή διαδικτυακή ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε στην ιστοσελίδα της HELEXPO και η ανακοίνωση έγινε 18 Νοεμβρίου, σε εκδήλωση στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης, με αφορμή τα εγκαίνια της τουριστικής έκθεσης PHILOXENIA 2011.Στην εκδήλωση, το Δήμο Ιωαννιτών εκπροσώπησε ο...

δημοτικός σύμβουλος και Πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού Νίκος Γκόλας.«Καταρχάς πρέπει να ευχαριστήσουμε όλους εκείνους που ψήφισαν και κατέταξαν τα Γιάννινα στη χρυσή πεντάδα των αγαπημένων αστικών προορισμών. Είναι μία ξεχωριστή στιγμή αλλά και μία μεγάλη ευθύνη. Ευθύνη για να γίνουμε ακόμη καλύτεροι, να δουλέψουμε περισσότερο και κυρίως να δουλέψουμε με πρόγραμμα και στόχους. 


Σε μία περίοδο βαθιάς οικονομικής κρίσης, ο τουρισμός μπορεί να αποτελέσει μοχλό εκκίνησης της τοπικής οικονομίας . Έχουμε υποχρέωση όλοι, εμείς ως Δήμος αλλά και οι επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στον συγκεκριμένο κλάδο, να γίνουμε καλύτεροι και να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Ο σκοπός πρέπει να είναι κοινός: 

Οι τουρίστες που έρχονται να φεύγουν ικανοποιημένοι από την περιοχή μας. Και να ξανάρχονται. Είναι σίγουρο ότι μπορούμε να πετύχουμε περισσότερα και προς την κατεύθυνση αυτή χρειάζεται η συνεργασία όλων», τόνισε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού Νίκος Γκόλας.Η χρυσή πεντάδα των αγαπημένων αστικών προορισμών συμπληρώνεται από την Θεσσαλονίκη, η οποία αποτελεί και τον προορισμό της χρονιάς, την Αθήνα, το Ναύπλιο και το Βόλο.Για το Νομό Ιωαννίνων, ιδιαίτερη σημασία έχει ότι τα Ζαγοροχώρια αναδείχθηκαν ως ο αγαπημένος ορεινός προορισμός της χρονιάς.

Οι προτεραιότητες που ανακοινώθηκαν από το Υπουργείο Πολιτισμού- Τουρισμού, αποτελούν μια νέα πρόκληση και για την περιοχή των Ιωαννίνων, καθώς είναι έτοιμο το σχέδιο νόμου για τον τουρισμού υπαίθρου, το στρατηγικό σχέδιο για τον συνεδριακό τουρισμό και το σχέδιο για την προσέλκυση περισσοτέρων κρουαζιερόπλοιων στα ελληνικά λιμάνια, μεταξύ αυτών και της Ηγουμενίτσας.«Η διάκριση της πόλης μας σαφώς είναι ένα σημαντικό γεγονός. Κάθε φορά που ακούγεται το όνομα της πόλης, σε μία εκδήλωση διεθνούς εμβέλειας, αποτελεί από μόνο του, σημαντικό γεγονός. Θεωρούμε ότι σήμερα η ανάπτυξη του τουρισμού απαιτεί συνδυασμό δράσεων. 

Απαιτεί ολοκληρωμένο σχέδιο το οποίο θα αφορά ολόκληρη την Ήπειρο. Με κατεύθυνση λοιπόν την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου, την στήριξη των τοπικών προϊόντων, την άριστη φιλοξενία, μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα πακέτο το οποίο θα έχει τη σφραγίδα της Ηπείρου και θα είναι μοναδικό στην Ελλάδα», τόνισε ο Δήμαρχος Ιωαννίνων Φίλιππας Φίλιος.

http://epirusgate.blogspot.com/

http://ksipnistere.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...