ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

0 Ποιο είναι…το πιο περίεργο σνακ στην Ισλανδία;

Δεν είμαστε σίγουροι αν θα το δοκιμάζαμε...

Μπορεί να αγαπάμε τη χώρα της Ισλανδίας, μπορεί να θέλουμε σαν τρελοί να επισκεφτούμε το Ρέικιαβικ, μπορεί να σεβόμαστε απεριόριστα τη μουσική σκηνή της χώρας αλλά …αυτό το σνακ μάλλον θα το προσπερνούσαμε.
Φαίνεται πως οι Ισλανδοί προτιμούν ως καθημερινό σνακ το “kæstur hákarl” που ουσιαστικά είναι σάπιος καρχαρίας. Η συγκεκριμένη ποικιλία του καρχαρία είναι μάλιστα δηλητηριώδης προτού ετοιμαστεί το πιάτο και έχει μια απίστευτα δυνατή οσμή. Η επώδυνη διαδικασία έχει ως εξής. 
Aρχικά κόβεται το κεφάλι του καρχαρία και θάβεται το σώμα στην άμμο. Στη συνέχεια τοποθετούνται πολλές πέτρες από πάνω για να βγάλουν όλα τα υγρά από το σώμα του. Ο πεθαμένος καρχαρίας μένει εκεί για 6-12 εβδομάδες! Μετά ξεθάβεται και κόβεται σε κομματάκια που μένουν να στεγνώσουν επί μήνες. Το σνακ είναι έτοιμο προς κατανάλωση.

http://araxtoikailight.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...