ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

0 Τα Φιλαράκια

Επειδή αυτές τις μέρες οι σχέσεις μίσους και αγάπης δίνουν και παίρνουν, ας δούμε το ζήτημα όπως είναι στην ουσία του…

Περιγραφή σειράς: Τα κεντρικά πρόσωπα είναι έξι μεσήλικες -και βάλε-, που διάφορες περιστάσεις τους έφεραν κοντά να κάνουν πολύ στενή παρέα και να γίνουν “Τα Φιλαράκια”. Η καθημερινότητα, τα προβλήματα, οι σχέσεις τους, τους φέρνουν πότε πιο κοντά και πότε τους χωρίζουν αλλά πάντα η φιλία τους παραμένει το σταθερό τους σημείο.


Ο Tόνυ με την Ντόρα μετά από κάποια προβλήματα έπαψαν να συγκατοικούν. Ο Tζέφρυ αφού έδιωξε τους παλιούς συγκατοίκους του και είχε χώρο στο σπίτι αποφάσισε να μείνει με τον Τζόρτζ, που παλιά συγκατοικούσε κι αυτός με τον Τόνυ και την Ντόρα.

Ο Τζέφρυ ζήτησε κάποια στιγμή και από τον Τόνυ να συγκατοικήσουν αλλά δεν τα βρήκαν γιατί ο Τόνυ ήθελε το συμβόλαιο του σπιτιού να είναι στο όνομα του. Αλλά τελικά ο Τζέφρυ το έβαλε στο όνομα του φίλου του, του Μπένι.  Η Άνγκελα είναι στην ίδια λέσχη με τον Τόνυ, αλλά αυτός της κάνει νάζια γιατί νιώθει ότι δίνει περισσότερη σημασία στον Τζέφρυ.

Ο Τζέφρυ  είναι πρόεδρος μιας άλλης λέσχης αλλά τα πάει πολύ καλά με την Άνγκελα και την Κριστίν που είναι κι αυτές αγαπημένες φίλες, αν και μένουν λίγο πιο μακρυά. Κι αυτές ανήκουν “στα φιλαράκια” αφού όλοι μαζί σχεδιάζουν την ζωή τους και κυρίως τις ζωές των άλλων. Μπορεί τα φιλαράκια να φαίνεται σαν να έχουν που και που κάποιες εντάσεις μεταξύ τους, αλλά στην πραγματικότητα τους ενώνει η κοινή τους προσπάθεια να τα καταφέρουν σε μια δύσκολη στιγμή για όλους.

Τους ενώνει ο κοινός σκοπός για τον οποίο ο ένας στηρίζει τελικά πάντα τον άλλο. Οι ρόλοι εναλλάσσονται όπως πάντα στις φιλίες. Πότε ο ένας φαίνεται να έχει το πάνω χέρι, πότε ο άλλος για να μην τον στεναχωρήσει υποχωρεί ή του κάνει τον δύσκολο, αλλά όλα καταλήγουν σε μια υπέροχη σχέση με βασικό στόχο να γαμήσουν τις ζωές των άλλων. Αυτών που μένουν από κάτω.

Η σειρά είναι ευρωπαϊκής παραγωγής και προβάλλεται σε όλα τα κανάλια, όλες τις ώρες, εκτός αν σου κόψουν το ρεύμα.
http://antistachef.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...