ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

0 Η Αττική Οδός γεμίζει με... graffiti

Την Κυριακή 9 Οκτωβρίου, ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής, σε συνεργασία με το Hip Hop Shop, τη Montana Germany, την Innersense Productions και το Revolt Shop, παρουσιάζουν ένα ολοήμερο, πολυθεματικό graffiti event, στην έξοδο της Αττικής Οδού «Λεωφ. Κύμης».

To «Living Colour Graffiti Jam» event θα περιλαμβάνει την πλήρη εικαστική αναμόρφωση του χώρου στάθμευσης των απορριμματοφόρων του Δήμου Ηρακλείου, ενώ δεκάδες Έλληνες graffiti artists θα συγκεντρωθούν, με σκοπό να δημιουργήσουν και να συμβάλλουν και αυτοί στην μεταμόρφωση του γκρίζου, άψυχου τοίχου της Αττικής οδού, σε έναν καμβά γεμάτο χρώματα.

Στο εν λόγω event θα λάβει μέρος και ένας εκ των κορυφαίων graffiti artists στον κόσμο, ο πασίγνωστος ATOM από την Γερμανία.

Το event θα ξεκινήσει στις 11 το πρωί και η είσοδος θα είναι ελεύθερη, επομένως, όσοι πιστοί… προσέλθετε

http://atithaso.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...