ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

0 ΑΝΘΡΩΠΟΙ - ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ - ΑΝΤΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ?

Πειράματα δεν έκανε μόνο ο Μένγκελε στο Άουσβιτς αποκαλώντας τα «επιστημονική ιατρική έρευνα», έχει και συνεχιστές-μιμητές.

Εδώ και χρόνια, στην Ευρωπαϊκή Ελλάδα, καρκινοπαθείς γίνονται, εν αγνοία τους, πειραματόζωα, πληρώνουν οτι έχουν και δεν έχουν, και υποβάλλονται σε μια μέθοδο που μελετάται διεθνώς σε ΧΟΙΡΟΥΣ και  ΑΡΟΥΡΑΙΟΥΣ, εκτός από ανθρώπους, τη λεγόμενη Λαπαροσκοπική Υπερθερμική Ενδοπεριτοναϊκή Χημειοθεραπεία και το εμπόριο ψεύτικης ελπίδας σε ανθρώπους που είναι σε απόγνωση καλά κρατεί. 
 
   Στην μοντέρνα Ελλάδα οι νέες θεραπευτικές πρακτικές δοκιμάζονται πρώτα σε ανθρώπους και μετά στα γουρούνια γιατί για κάποιους που εμπορεύονται τον ανθρώπινο πόνο, την ανάγκη για ελπίδα, η ανθρώπινη ζωή έχει λιγότερη αξία από αυτήν ενός γουρουνιού.
 
   Εν πρώτοις, οι άτυχοι ασθενείς υπογράφουν το Συμβόλαιο του...Θανάτου, μια απαράδεκτη, κατα παράβαση της ισχύουσας νομοθεσίας και πέρα από οποιαδήποτε διακήρυξη ανθρωπίνων δικαιωμάτων, Δήλωση Παροχής Συγκατάθεσης Ασθενούς Προς Διενέργεια Ιατρικών Πράξεων, όπου ζητείται μεταξύ άλλων από το υποψήφιο θύμα-ασθενή να δώσει έγγραφη ΕΝ ΛΕΥΚΩ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ στον Πειραματιστή-Γιατρό, ώστε όταν η ομάδα του γιατρού ερωτηθεί σχετικά με τα φάρμακα που χορηγούνται να απαντούν “τι σε νοιάζει τι φάρμακα σου χορηγούμε!”. Ο Πειραματιστής-Γιατρός αποδεσμεύει έτσι τον εαυτό του από οποιαδήποτε ευθύνη και δεσμεύει τον ασθενή ή τον συγγενή του ασθενή για τα πάντα, κυρίως για την πληρωμή των οικονομικών εξόδων του πειράματος, χωρίς βέβαια να αναφέρεται η λέξη ΠΕΙΡΑΜΑ πουθενά και οι ασθενείς να νομίζουν απλώς οτι θα υποβληθούν σε μια νέα πρωτοποριακή θεραπεία που θα εξασφάλιζε σε καταδικασμένους να πεθάνουν... 25 χρόνια ζωής!.
 
Σκοπίμως αποκρύπτεται από τους ασθενείς το Έγγραφο Δήλωσης Συγκατάθεσης κατα τα πρότυπα του Υπουργείου Υγείας όπου ο ασθενής ενημερώνεται εγγράφως για όσα πρόκειται να του γίνουν, δηλαδή όχι μόνο δεν δίνεται INFORMED CONSENT ως έπρεπε στους ασθενείς αλλά την παραμονή της εφαρμογής της πειραματικής πρακτικής υποχρεώνονται να πληρώσουν σε υπάλληλο εταιρείας πώλησης αναλώσιμου υλικού χειρουργείου, σταλμένο από τον Μεσάζοντα-Πειραματιστή –Ιατρό, το εξωφρενικό ποσό των #2.500# ΕΥΡΩ, για την αγορά ενός ΛΑΣΤΙΧΟΥ, το οποίο δεν βλέπουν ποτέ και αποκαλούν, όσοι το πωλούν, Επιστημονικώς «ΣΕΤ ΣΩΛΗΝΩΝ ΠΑΡΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΥΠΕΡΘΕΡΜΙΚΗΣ ΕΝΔΟΠΕΡΙΤΟΝΑΪΚΗΣ ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ» κάποτε αποκαλούμενου «Σετ Καθετήρων Περιοχικής Υπερθερμίας» γιατί η μέθοδος του Πειραματιστή-Ιατρού ανα τακτά  διαστήματα αλλάζει και ονομασία. Εκτός από τα #7.500# ΕΥΡΩ (3 θεραπείες με τη χρήση των ΛΑΣΤΙΧΩΝ), οι ασθενείς πληρώνουν τεράστια ποσά για τη νοσηλεία, την αμοιβή του Πειραματιστή-Ιατρού και παράλληλα χρεώνονται και τα ασφαλιστικά ταμεία τους γιατί η μέθοδος αποκαλείται  στα βιβλιάρια των ασθενών ως Ερευνητική Λαπαροσκόπιση ή Ερευνητική Λαπαροτομία για να γίνονται αποδεκτές οι χρεώσεις από τους ελεγκτές ιατρούς των ασφαλιστικών φορέων και πάντα ως έκτακτες εισαγωγές και σε περίπτωση Επιθεώρησης οι συγγενείς των ασθενών θα πρέπει να δώσουν  εξηγήσεις οι ίδιοι για τις τεράστιες δαπάνες επί των φαρμάκων καθώς  χρησιμοποιούνται ΕΥΡΕΩΣ τα φαρμακεία κατανομής.
 
     Το έργο του Πειραματιστή-Ιατρού συνεπικουρείται από ομάδα Ασιατών κυρίως Ινδών, οι οποίοι εξασκούνται πάνω στις ελληνικές κοιλιές των καρκινοπαθών ΧΩΡΙΣ να είναι εγγεγραμμένα μέλη στον ΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ. Κανείς δεν γνωρίζει εαν είναι καν ιατροί. Εξάλλου, ένας ασθενής μετά την υποβολή του στην θεραπεία βρίσκεται υπο τη συνεχή επίβλεψη και το άγρυπνο μάτι του πλέον ειδικού...του ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΥ-ΣΤΕΝΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ του Πειραματιστή-Ιατρού και δηλώνει ειδήμων επί των Χημειοθεραπειών, καλύτερα από Ογκολόγους-Παθολόγους, οι οποίοι είναι οι καθ΄ύλην αρμόδιοι σύμφωνα με τη νομοθεσία του ελληνικού κράτους να διενεργούν Χημειοθεραπείες.
     Όσο για τις εργαστηριακές εξετάσεις, μετά την αγνώστων συνεπειών θεραπεία... έχουν απογειωθεί, καθώς οι τιμές είναι εξωπραγματικές.
 
     Μάλιστα εαν οι ασθενείς πέσουν σε κώμα από τα κοκτέϊλ αγνώστων φαρμάκων που τους χορηγούνται και πρέπει να σιτιστούν μέσω ρινογαστρικού σωληνος ΕΚΒΙΑΖΟΝΤΑΙ οι συγγενείς τους, να αγοράσουν ιδίοις τα σκευάσματα σίτησης άλλως οι άνθρωποί τους θα πεθάνουν από ασιτία γιατί ο Πειραματιστής-Ιατρός και η κλινική δηλώνουν οτι δεν έχουν επάρκεια τροφής για τους ασθενείς τους.
    Οι πειραματισμοί φωτογραφίζονται και βιντεοσκοπούνται χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του ασθενούς ή του συγγενή αυτού χωρίς κανένα σεβασμό στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια ή στη νομοθεσία περι προστασίας προσωπικών δεδομένων, κυκλοφορούν σε DVD με φόντο την ΑΚΡΟΠΟΛΗ, υπό τους ήχους κλασσικής μουσικής με αγγλικούς υπότιτλους και είναι άγνωστο ποιοι τα βλέπουν εντός και εκτός Ελλάδος.
 
     Η νομοθεσία είναι σαφής για την προστασία του ασθενούς, όμως τίποτα δεν τηρείται γιατί οι Θεσμοθετημένοι Ελεγκτικοί Φορείς Αδυνατούν να Ελέγξουν. Ο νόμος 3418-ΦΕΚ 287/28-11-2005, άρθρο 24 παρ. 4 αναφέρει οτι μια πειραματική θεραπευτική μέθοδος εφαρμόζεται μόνο ύστερα από ΕΓΚΡΙΣΗ του Κεντρικού Συμβουλίου Υγείας και το άρθρο 25 οτι οι νέες θεραπευτικές μέθοδοι εφαρμόζονται υπό την αυστηρή εφαρμογή των κανόνων που διέπουν το σχεδιασμό και την εφαρμογή ΚΛΙΝΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ. 
 
     Τελικά, κάποιοι ερμηνεύουν τη νομοθεσία κατά το δοκούν και οι αρμόδιοι φορείς για να αποφύγουν των ευθυνών δηλώνουν, το ΚΕΣΥ από τη μια, οτι η εν λόγω μέθοδος είναι αποδεκτή και όποιος γιατρός την ξέρει την εφαρμόζει, δηλώνει επίσης οτι εκτός από τον Πειραματιστή-Ιατρό, την διενεργούν άλλοι δυο γιατροί στην Ελλάδα. Η Εθνική Επιτροπή Δεοντολογίας του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων δηλώνει οτι η εν λόγω μέθοδος ΔΕΝ ΕΜΠΙΠΤΕΙ στη διαδικασία έγκρισης κλινικών μελετών, αν είναι δυνατόν, μια μέθοδος που διεθνώς χαρακτηρίζεται ως ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΗ, ΜΗ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΗΣ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑΣ και μελετάται σε ΧΟΙΡΟΥΣ και ΑΡΟΥΡΑΙΟΥΣ εκτός από ανθρώπους, για τις «προχωρημένες» αρμόδιες υπηρεσίες του ελληνικού κράτους θεωρείται... ΑΠΟΔΕΚΤΗ.
 
    Αξίζει να σημειωθεί, οτι εαν πεθάνει ένας ασθενής ή καταλήξει ανίκανος για εργασία, όχι μόνο δεν αποζημιώνεται η οικογένεια με το ποσό των #200.000# ΕΥΡΩ όπως έπρεπε για τις πειραματικές μελέτες αλλά ο Πειραματιστής-Ιατρός τους βάζει εαν δεν έχουν να εξοφλήσουν το λογαριασμό, να υπογράφουν συναλλαγματικές ή να πουλήσουν κάτι ή να δανειστούν προκειμένου να βρουν χρήματα να εξοφλήσουν αυτόν και την κλινική. Εαν δεν βρουν χρήματα να τον εξοφλήσουν υπάρχουν και...άλλοι τρόποι για να βρουν τα λεφτά!!!
 

Δημοσιεύτηκε στον επαρχιακό τύπο – 29 Μαϊου 2011
                               

ΣΕΤ ΣΩΛΗΝΩΝ ΠΑΡΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΛΑΠΑΡΟΣΚΟΠΙΚΗΣ ΥΠΕΡΘΕΡΜΙΚΗΣ ΕΝΔΟΠΕΡΙΤΟΝΑΪΚΗΣ ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ
 ή
 ΛΑΣΤΙΧΑ....ΥΠΕΡΘΕΡΜΙΚΗΣ ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ


HIPEC ΣΕ ΧΟΙΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΟΥΡΑΙΟΥΣ


ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟΥ...ΘΑΝΑΤΟΥ

ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΣΘΕΝΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ


ΝΟΜΟΣ 3418 ΦΕΚ 287 /28-11-2005 ΑΡΘΡΟ 24 παρ.4 και ΑΡΘΡΟ 25 παρ.3

ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΟΔΗΓΙΑ ΓΙΑ ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ α


ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΟΔΗΓΙΑ ΓΙΑ ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ β
      Η ΥΠΕΡΘΕΡΜΙΚΗ ΕΝΔΟΠΕΡΙΤΟΝΑΪΚΗ ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ-ΥΕΧ ή HYPERTHERMIC INTRAPERITONEAL CHEMOTHERAPY-HIPEC (λαπαροσκοπική ή μη λαπαροσκοπική), η οποία παρουσιάζεται δια των μέσων ενημέρωσης ως πρωτοποριακή μέθοδος θεραπείας του καρκίνου, δεν υπάρχει στα επίσημα ογκολογικά πρωτόκολλα ως καθιερωμένη θεραπεία, αλλά αυτό δεν έγινε ποτέ  γνωστό δια των ενημερωτικών μέσων της ελληνικής επικράτειας. Περιλαμβάνει εγχύσεις, στην περιτοναϊκή κοιλότητα ογκολογικών ασθενών, σε μεγάλες θερμοκρασίες εξαιρετικά επικίνδυνων κυτταροστατικών ΦΑΡΜΑΚΩΝ υψηλής τοξικότητας με μεταλλαξιογόνες και καρκινογόνες επιδράσεις των οποίων οι παρενέργειες είναι ένα τεράστιο κεφάλαιο. 

Η τεχνική αυτή αποτελεί μια πειραματική θεραπευτική πρακτική, μη τεκμηριωμένης βιβλιογραφίας, είναι υπό διερεύνηση-INVESTIGATIONAL και πραγματοποιείται διεθνώς σε επίπεδο κλινικών μελετών όπως είναι ευρέως γνωστό και δηλώνεται επισήμως και στο Διαδίκτυο στις ιστοσελίδες της Αμερικανικής Αντικαρκινικής Εταιρείας – American Cancer Society και του Εθνικού Αντικαρκινικού Ινστιτούτου των ΗΠΑ -  National Cancer Institute.  Μελετάται σε Χ Ο Ι Ρ Ο Υ Σ και  Α Ρ Ο Υ Ρ Α Ι Ο Υ Σ  εκτός από ανθρώπους ενώ υπάρχουν και πρόσφατες  δημοσιευμένες μελέτες στα ιατρικά περιοδικά που καθιστούν  σαφές το επίπεδο κλινικών μελετών που βρίσκεται η HIPEC διεθνώς. 

Πρέπει να διενεργείται αυστηρώς μόνο από εξειδικευμένο και κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό και όχι από κάποιους που απλώς παρακολούθησαν ένα σεμινάριο περιτοναϊκής καρκινωμάτωσης και HIPEC. Υπάρχει μια ομάδα γιατρών οι οποίοι καταβάλλουν μεγάλες προσπάθειες να πείσουν άπαντες οτι η  Λαπαροσκοπική HIPEC είναι μια καθιερωμένη και αποδεκτή θεραπεία και οτι υπερέχει της συστηματικής χημειοθεραπείας ενώ είναι πειραματική και την πληρώνουν εδώ και χρόνια οι Έλληνες πολίτες - ασθενείς και τα ασφαλιστικά ταμεία μιας χώρας που η οικονομία της βρίσκεται σε δυσχερή θέση.


      Εάν αναζητηθεί στο google:

     intraperitoneal hyperthermic chemoperfusion
 παρουσιάζεται  ο ορισμός της Υπερθερμικής Ενδοπεριτοναϊκής Χημειοθεραπείας  στο wikipedia
  Η  επίσημη θέση της Αμερικανικής Αντικαρκινικής Εταιρείας (American Cancer Society) –επιστημονικά έγκυρη και αξιόπιστη- περί της hyperthermic intraperitoneal chemotherapy ή HIPEC βρίσκεται στη διεύθυνση :  


και η επίσης έγκυρη πληροφόρηση του Διαδικτυακού τόπου του  Εθνικού  Αντικαρκινικού Ινστιτούτου των ΗΠΑ   (National Cancer Institute)  είναι στη διεύθυνση:

  http://www.cancer.gov/cancertopics/factsheet/Therapy/hyperthermia
                                                                                                                                                                  Συντάκτης: gretelia@hotmail.gr
http://greteliahanselia.blogspot.com/
http://www.katohika.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...