ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

0 Αναζητώντας το… Γέτι

Διεθνής Διάσκεψη για τον «χιονάνθρωπο»

Ρώσοι αξιωματούχοι στην πόλη της Σιβηρίας, Τασταγκόλ, δήλωσαν ότι επιστήμονες από επτά χώρες θα συγκεντρωθούν για να συζητήσουν την πιθανότητα ύπαρξης του θρυλικού Γέτι και τις συνήθειές του.

Κρυπτοζωολόγοι-ερευνητές από τη Ρωσία, τις ΗΠΑ και την Κίνα θα συμμετάσχουν στη Διάσκεψη που θα διεξαχθεί στην πόλη Κεμέροβο, στη νότια Σιβηρία, 3.200 χιλιόμετρα ανατολικά της Μόσχας από τις 6 ως τις 8 Οκτωβρίου.

Οι μετέχοντες στη Διάσκεψη θα συζητήσουν τα προβλήματα των ερευνών και των αναζητήσεων του «χιονάνθρωπου» και θα ανταλλάξουν σπάνιες πληροφορίες που έχουν συγκεντρώσει κατά τη διάρκεια των πολυάριθμων αποστολών στις περιοχές υποτιθέμενης διαμονής του Γέτι.

Κάτοικοι της περιοχής ισχυρίζονται ότι μία κάμερα κατέγραψε μέσα σε σπήλαιο που απέχει 80 χιλιόμετρα από την Τασταγκόλ μία φιγούρα που θα μπορούσε να είναι το Γέτι.

Τον περασμένο χρόνο, οι αρχές της Κεμέροβο εξέδωσαν «σήμα κινδύνου για το Γέτι» καλώντας όλους τους κατοίκους της περιοχής να βρίσκονται σε επιφυλακή επειδή το Γέτι μπορεί να βρίσκεται σε αναζήτηση τροφής καθώς μαίνονταν οι δασικές πυρκαγιές στη Ρωσία.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...