ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

0 Γερμανοί βιομήχανοι αποθέωσαν τον Παπανδρέου

Καταχειροκροτήθηκε ο πρωθυπουργός σήμερα εισερχόμενος στην αίθουσα όπου μίλησε σε Γερμανούς βιομηχάνους. Τέτοιο χειροκρότημα και θερμή υποδοχή είχε πολύ καιρό να βιώσει!

Και πώς να μην είναι χαρούμενοι οι Γερμανοί βιομήχανοι; Σε αυτούς θα πάνε όλα τα περιουσιακά στοιχεία του δημοσίου που ξεπουλάει το ΓΑΠ! Έχουν τον δικό τους άνθρωπο μέσα στην Ελλάδα για να τους χαρίσει φιλέτα” δισεκατομμυρίων ευρώ.

Άλλωστε παρά τις δυσκολίες τέτοιο πλήρες ξεπούλημα λαού και εθνικής κυριαρχίας είναι αξιέπαινη προσπάθεια για τους απογόνους των ες ες!
http://www.ramnousia.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...