ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

0 Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΘΕΛΕΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΝΕΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, με βάση ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ την 9/6/11

Ο Παπανδρέου τα κατάφερε να αναποδογυρίσει όλες τις αξίες, δηλαδή να παρουσιάζει την Τρόικα ως Ελευθερία. Το Μνημόνιο ως Λύτρωση. Την ύφεση ως ανάπτυξη. Την απόγνωση ως ευτυχία. Την ανεργία ως κοινωνική επιτυχία. Την φτώχια ως πλούτο. Και την υποδούλωση ως απελευθέρωση.


 
http://katohika.blogspot.com/2011/09/9611.html

Το ΝΕΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ της Ελληνικής ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ θα έχει τα στοιχεία του Ελβετικού ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟΥ Συντάγματος, του μοναδικού δημοκρατικού σήμερα, που ο λαός με ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ 300.000 υπογραφών αλλάζει κάθε δυσμενή νόμο της Κυβέρνησής του. ΄Ενα τέτοιο ΣΥΝΤΑΓΜΑ θα περιλαμβάνει επί πλέον άρθρα για τις καταγγελίες και αναθεωρήσεις των επαχθών ή και ζημιογόνων κατά της χώρας μας διεθνών (και άλλων) συνθηκών, συμβάσεων, δεσμεύσεων κλπ, και την κατάργηση των υπαρχόντων νόμων που αντιτίθενται στο ΝΕΟ Σύνταγμα, ως και την αναδρομική τιμωρία όλων εκείνων που ψήφισαν την δανειακή σύμβαση και τα ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ως και των καταχραστών του δημοσίου χρήματος από το 1974 και ενρεύθεν.

Στυλιανός Σφακιανάκης
 
Να αντικαταστήσουμε το σημερινό Σύστημα Εξουσίας με νέο Σύνταγμα, νέους θεσμούς, νέες σχέσεις, καινούριο αμυντικό δόγμα και εξασφαλίσουμε την εδαφική μας ακεραιότητα και εγκαταστήσουμε τον Λαό στο θρόνο της Εξουσίας, τότε θα έχουμε εκπληρώσει τον δεύτερο Στόχο, δηλαδή την Παλλαϊκή Εξουσία με στόχο την Άμεση Δημοκρατία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...