ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

0 Το Shire, το χωριό των Hobbit υπάρχει στην πραγματικότητα!

Το σπίτι των Hobbit στην Μοντάνα, φτιαγμένο απο δυο φανατικούς οπαδούς του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών, τον Steve Michaels και την γυναίκα του Christine, αποτελεί ενα μοναδικό αξιοθέατο για κάθε φαν της τριλογίας.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος χτίζει ενα πραγματικό «Hobbit-όσπιτο»,  αλλά αυτό το συγκεκριμένο σπίτι που βρίσκεται στις πλαγιές της βορειοδυτικής Montana, είναι στην πραγματικότητα ένας ξενώνας τουριστών διαθέσιμο για  245$ τη βραδιά. Αν πάντα θέλατε να δειτε πως είναι να ζείτε σε ενα τέτοιο σπίτι ως hobbit, αυτη είναι η ευκαιρία σας!
Σε αντίθεση με τις απλές κατοικίες που εμφανίζονται  στα  μυθιστορήματα του Tolkien, το Hobbit House διαθέτει μια σύγχρονη κρεβατοκάμαρα king-size, κουζίνα με γρανίτη, HD Blu-Ray τηλεόραση, XM Ράδιο, τρία τηλέφωνα και WiFi.
 
http://siteseeing.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...