ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

0 Διέσωσαν σκυλιά που προορίζονταν για μαγείρεμα

Οι αρχές της Ταϊλάνδης διέσωσαν περισσότερα από χίλια σκυλιά που ήταν σε κλουβιά και προορίζονταν για το Βιετνάμ, όπου θα κατέληγαν σε σφαγείο και κατόπιν στα ‘καλά’ εστιατόρια της χώρας.


Η αστυνομία ανέφερε ότι τέσσερα φορτηγά αυτοκίνητα στην επαρχία Νάκχον Φάνομ περιείχαν ζώα σε κλουβιά. Διασώθηκαν 1011 σκυλιά, ενώ 119 σκύλοι πέθαναν από ασφυξία και πολλά σκοτώθηκαν όταν τα φορτηγά προσπάθησαν να αποφύγουν το μπλόκο της αστυνομίας.

«Η μέγιστη ποινή που προβλέπεται είναι ένα έτος στη φυλακή και 670 δολάρια πρόστιμο» είπε ο αστυνομικός Κάντε Φόλσουβαν.

Σύμφωνα με την αστυνομία η διακίνηση των σκύλων ως εμπόρευμα είναι πολύ κερδοφόρα, αφού για το κάθε σκυλί προσφέρουν στο Βιετνάμ 33 δολάρια προκειμένου να το φάνε.



http://www.mikres-ekdoseis.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...