ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Δευτέρα 15 Αυγούστου 2011

7 ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ - ΠΑΨΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΣ!



Η Ελληνική συνείδηση στο χειρουργείο (ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ)
Οι τηλεοπτικές διαφημίσεις που στοχεύουν στο υποσυνείδητο του Έλληνα, βασίζονται στην πολύ συχνή, σύντομη και ουσιαστικά απεριόριστη επανάληψη, για να επιτευχθεί η μέγιστη κάλυψη του πληθυσμού.
Προβάλλονται σε καταιγιστικό ρυθμό, βομβαρδίζοντας όλες τις ώρες της ημέρας και της νύχτας.
Παρ’ ότι δεν ανήκουν στην ίδια πάντα εταιρεία, συνθέτουν μια ενιαία προσπάθεια αποδυνάμωσης του ηθικού του Έλληνα. Γεγονός που επιβεβαιώνει τις συντονισμένες ενέργειες των γνωστών αλλά πάντα ‘αοράτων’ εχθρών του, που ελέγχονται από τα ίδια νεοταξικά κέντρα συντονισμού. 
Επιχειρούν την αποδυνάμωση της εθνικής μας συνείδησης.
Δείτε μια ανάλυση :
ΔΕΣ ΠΩΣ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΑΦΟΤΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.
ΑΝ ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΔΕΝ ΦΑΙΣ ΕΣΥ. ΣΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ, ΑΡΓΑ ΑΛΛΑ ΣΤΑΘΕΡΑ...
ΙΣΩΣ ΝΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΚΛΟΓΗ ΑΝ ΕΚΑΝΕΣ ΣΕΡΦΙΝΚ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΥΟ, ΔΙΑΒΑΖΕΣ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ
Η ΠΗΓΑΙΝΕΣ ΕΝΑ ΠΕΡΙΠΑΤΟ.

ΑΝ Η ΣΕΙΡΑ "1821" ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΖΗΜΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ, ΔΕΝ ΘΑ ΞΟΔΕΥΑΝ
ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜ. ΕΥΡΩ ΓΙ' ΑΥΤΗΝ.
ΓΙ' ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ, Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΕΧΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ
ΨΥΧΟΛΟΓΟΥΣ, ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ.


Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΡΑΒΑ ΣΑΝ ΕΝΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΟ.

ΑΝ ΟΜΩΣ, ΣΑΝ ΕΝΑ ΠΕΙΡΑΜΑ, ΤΗΝ ΕΚΛΕΙΝΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ (Η ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ) ΤΙ
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΕΧΑΝΕΣ; ΜΟΝΟ ΚΑΜΠΟΣΗ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ, ΣΚΟΤΟΥΡΑ ΚΑΙ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟ.

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΛΥΣΗ: ΣΤΗ ΩΡΑ ΤΩΝ "ΝΕΩΝ" ΚΑΘΗΣΕ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ (ΕΚΕΙ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΠΙΟ ΣΩΣΤΕΣ
ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΓΝΩΜΕΣ).

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ (ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ). ΑΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΙ.
(ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΥΜΠΑΡΑ)

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ (ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΡΩΤΟΙ Σ' ΑΥΤΗ).

πηγή
http://anti-aisthitika.blogspot.com/

7 σχόλια:

  1. Έχω πάψει εδώ και καιρό να "ενημερώνομαι" από την τηλεόραση! Και πραγματικά τα αδικαιολόγητα στην κυριολεξία νεύρα που αποκτούσα ξαφνικά με το που άρχιζαν οι ειδήσεις π.χ., έχουν ηρεμήσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Eτσι αυτές οι εικόνες είναι βγαλμένες από την φαντασία των προπαγανδιστών και καμία σχέση δεν έχουν με την Ελληνική πραγματικότητα. Ο κομπλεξικός που κάθισε και έφτιαξε αυτή την χαζομάρα θα μπορούσε να ξοδέψει τον χρόνο του μαθαίνοντας γραμματική και ορθογαφία, πράγματα άγνωστα για τους πιθηκίζοντες νεοελληναράδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να υποθέσω ότι διαφωνείς κάθετα με το βιντεο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αν νομιζεις οτι μεσα απο τις διαφημίσεις δεν γινεται προπαγάνδα είσαι πολύ γελασμένος....και όπως θα είδες δεν ειμαι εγω ο "κομπλεξικός" που εφτιαξε αυτην την αναρτηση αλλα την βρηκα ενδιαφέρουσα και την αναδημοσιευσα....

    Για ρίξε μια καλύτερη ματια στην τηλεόρασή σου και μετα τα ξαναλέμε...
    A!!! να σου θυμίσω λίγο...

    http://anoixti-matia.blogspot.com/2010/12/greeklish-vodafone.html
    και
    http://anoixti-matia.blogspot.com/2011/01/blog-post_27.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πρώτον δεν νομίζω να ανέφερα κάπου ότι ο κομπλεξικός που έφτιαξε το βίντεο είναι ο ιδιοκτήτης του anoixti-matia.blogspot.com.

    Δεύτερον, δεν αντέκρουσα το γεγονός ότι γίνεται διαμόρφωση της κοινής γνώμης μέσω της τηλεόρασης αλλά απέχει πολύ από την ανόητη ανάλυση των παραδειγμάτων που παρέθεσε ο δημιουργός του βίντεο.

    Τρίτον, όπως θα πρέπει να αποφεύγουμε την τηλεόραση ετσι νομίζω ότι πρέπει να αποφεύγουμε να υιοθετούμε και να επικυρώνουμε άκριτα διάφορες αναληθείς ειδήσεις, συνομωσιολογίες και εύθικτους ανορθόγραφους ελληναράδες χωρίς ίχνος χιούμορ που έχουν ένα blog και γράφουν ότι τους κατέβει ή ότι τους φανεί ενδιαφέρον χωρίς να κάνουν τον κόπο να το διασταυρώσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φυσικά η άποψη σου είναι σεβαστή. Υπάρχουν άνθρωποι που θεωρούν ότι το να δημοσιοποιούνται τέτοια θέματα είναι κακό, και υπάρχουμε κι εμείς που θεωρούμε ότι μόνο καλό κάνει η δημοσιοποίηση τους, διότι όταν κάτι είναι ξεκάθαρα σωστό τότε δεν είναι ανάγκη να διασταυρωθεί.

    Άλλωστε η διαφορά των blogs με τα άλλα μέσα είναι ότι τα ιστολόγια είναι άκρως δημοκρατικά και επιτρέπουν την δημοσιοποίηση όλων των απόψεων (στα πλαίσια του λογικού) αλλά και όλων των σχολίων (όπως το δικό σου).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...