ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

0 10.000 πουλιά έπεσαν από τον ουρανό

Περισσότερα από 10.000 πουλιά έπεσαν νεκρά από αδιευκρίνιστη αιτία στην επαρχία Τζιάνγκσου στην ανατολική Κίνα. Αυτόπτες μάρτυρες είδαν μεγάλο αριθμό πουλιών να πέφτουν από τον ουρανό. 
 
Τα περισσότερα πουλιά που έπεσαν ήταν νεκρά, ενώ μερικά από αυτά ήταν τραυματισμένα από την πτώση. Έμοιαζαν με σπουργίτια και είχαν μικρό μέγεθος.
Δείγματα των ζώων έχουν σταλεί για ανάλυση και διακρίβωση της αιτίας θανάτου τους. 
 
Οι ειδικοί υποθέτουν ότι τα πουλιά πιθανόν να δηλητηριάστηκαν, καθώς κατέπεσαν την ώρα που πετούσαν. Δεν μπόρεσαν να διευκρινίσουν εάν σχετίζεται με τη νόσο των πουλερικών που πλήττει την Ασία.

Xamaileon News

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...