ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

0 Σπάνιο «τιγρόψαρο» φονιάς! (Photos)

Ένας γενναίος ψαράς ο Βρετανός Jeremy Wade ποζάρει με το πιο επικίνδυνο «τιγρόψαρο» σε ποταμό του Κονγκό. Πρόκειται για ένα προϊστορικό τέρας και είναι από τα ποιο τρομακτικά ψάρια του γλυκού νερού.



Το τεράστιο τιγρόψαρο έχει 32 δόντια, των οποίων το μέγεθος είναι παρόμοιο με αυτά ενός μεγάλου λευκού καρχαρία, ζυγίζει 50 κιλά, έχει μήκος σχεδόν 2 μέτρα και είναι πιο θανατηφόρο και από τα πιράνχας.
Παλαιότερα, το συγκεκριμένο είδος ψαριού, είχε πιαστεί από πολύ λίγους ψαράδες, καθώς αποτελεί ένα πολύ επικίνδυνο είδος, ενώ το περιβάλλον στο οποίο ζει είναι άγριο και δύσκολα προσβάσιμο.

Σύμφωνα με τη «Sun» ο Jeremy Wade το έπιασε για λογαριασμό τηλεοπτικής εκπομπής με θέμα τα μυθικά τέρατα, το αποκάλεσε «κτήνος», καθώς όπως είπε «το δάγκωμα του είναι υπερβολικά ισχυρό, ενώ μπορεί να καταναλώσει λεία παρόμοια με το μέγεθος του».


http://a-pistefto.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...