ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

0 Μ.Α.Τ (μονάδες αποκατάστασης τάξης) ή Μ.Α.Ν.Τ (μονάδες αποκατάστασης νέας τάξης);

Όταν όλα γύρω μας είναι ένα στημένο έργο, και μάλιστα κακόγουστο, σκηνοθετημένο από την νέα παγκόσμια τάξη (όσο γραφικό κι αν ακούγεται αυτό σε ορισμένους είναι η αλήθεια), όταν αυτή η παγκόσμια τάξη για να κάνει πράξη τους στόχους της χρησιμοποιεί διάφορους συνεργάτες όπως ''ηγέτες'' κρατών αλλά και τις αστυνομικές αρχές, όταν αυτή η παγκόσμια δικτατορία έχει στην ιδιοκτησία της όλα τα νομίσματα όλων των χωρών μπορούμε να καταλάβουμε πως εμείς ο απλός λαός έχουμε έναν πολύ δυνατό εχθρό. Έναν εχθρό που έχει πολλούς φίλους αλλά μια κοινή βάση....

Μέχρι πριν λίγο καιρό αυτή η ελίτ είχε πείσει όλη την ανθρωπότητα πως δεν υπάρχει, δεν υπολόγισαν όμως την σκέψη που για κακή τους τύχη δεν εξαφανίσθηκε από τον άνθρωπο. Αν και αργά αρχίζει ο κόσμος να μπαίνει στο παιχνίδι της συνωμοσίας τους, έχει αρχίσει να καταλαβαίνει κάποια πράγματα γεγονός πολύ ενθαρρυντικό.
Για αρκετό κόσμο είναι δεδομένη η ύπαρξη μιας τέτοιας συνωμοσίας και γνωρίζει πολύ καλά πως η νέα τάξη είναι ήδη εδώ, πιο φανερή από ποτέ, το εκπληκτικό όμως είναι πως μερικοί δεν έχουν καταλάβει τίποτα, αν και θα καταλάβουν όταν θα είναι ήδη πολύ αργά. Αυτός λοιπόν ο πολύ μικρός πυρήνας ανθρώπων (μπορούμε να πούμε πάρα πολλά για αυτούς αλλά όχι τώρα) για να εξασφαλίσει την επίτευξη των στόχων τους έχουν συνεργαστεί με πολλά κέντρα εξουσίας, με την αστυνομία των κρατών να έχει των πρώτο λόγο.
Όταν λοιπόν η αστυνομία ενός κράτους υποστηρίζει την νέα τάξη τότε αυτομάτως γίνεται μια αστυνομία νεοταξική, έτσι έγινε και στην Ελλάδα μας. Η αστυνομία εξυπηρετεί ξεκάθαρα την κυβέρνηση όπως όλοι πολύ καλά γνωρίζουμε, γεγονός που την καθιστά συνένοχη. Αν κάποτε η αστυνόμευση μιας χώρας γινόταν για να αποφευχθούν διάφορα εγκλήματα σήμερα γίνεται για να επιτευχθεί ΈΝΑ συγκεκριμένο έγκλημα εις βάρος των λαών. Ας μην ξεχνάμε τα τελευταία επεισόδια στο σύνταγμα που ο κόσμος απέκλεισε την βουλή ώστε να μην περάσουν οι προδότες με τις εκτυφλωτικές Μερτσέντες και να ψηφίσουν το μεσοπρόθεσμο το οποίο πρόσταξαν οι έχοντες τη δύναμη. Η αστυνομία τι έκανε λοιπόν; Τους άνοιξε τον δρόμο της βουλής, τους έβαλε στη βουλή, μόνο που δεν ψήφισε και η ίδια ΝΑΙ στο μεσοπρόθεσμο. Νεοταξίτες Έλληνες αστυνόμους δεν είχαμε ποτέ, τώρα έκαναν την εμφάνιση τους γιατί τώρα είναι που τους διδάσκουν την νέα τάξη στις σχολές τους περισσότερο από ποτέ. Και το χειρότερο είναι πως όταν τελειώνουν τα εκάστοτε επεισόδια αυτοί οι καραγκιόζηδες καμαρώνουν, αυτό είναι πραγματικά απελπιστικό, αλλά δεν πειράζει θα έρθει και αυτών η ώρα τους, γιατί ο Έλληνας είναι ακόμα πατριώτης.
Σε μια εποχή που ακολουθείται η τακτική του παγόβουνου, 8/9 του πάγου κρυμμένο μέσα στο νερό και 1/9 φανερό, η αστυνομία το μόνο που κάνει είναι να βοηθάει την νέα δικτατορία.
Έτσι, είναι εύλογος ο τίτλος. Μήπως πρέπει τελικά να αλλάξουν ονομασία τα ΜΑΤ αφού εξυπηρετούν τα συμφέροντα αυτής της ελίτ; Όχι τίποτα για να ξέρουμε κι εμείς με ποιους έχουμε να κάνουμε.   
ΑΝΟΙΧΤΗ ΜΑΤΙΆ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...