ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

0 ΤΟ 70% ΥΠΕΡ ΤΩΝ «ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ»

Την ηθική συμπαράσταση των δύο στους τρεις κατοίκους της Αττικής και της Κεντρικής Μακεδονίας έχουν οι «αγανακτισμένοι» πολίτες, σύμφωνα με έρευνα που διεξήχθη από το Τμήμα Στατιστικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και επιστημονικό υπεύθυνο τον πρόεδρό του, Επαμεινώνδα Πανά.Το σχετικό ερωτηματολόγιο απάντησαν 2.131 άτομα (τυχαία δειγματοληψία, άνω των 18 ετών) από τις συγκεκριμένες περιοχές της χώρας, το διάστημα μεταξύ 10/6/2011 και 17/6/2011.

Σύμφωνα με τα βασικά συμπεράσματα:
* Οι 7 στους 10 ερωτηθέντες (69,8%) αξιολογούν (μάλλον ή πολύ) θετικά το κίνημα. Αρνητικά το αξιολογεί το 17,2% (λιγότεροι από 2 στους 10).
* Πάνω από 6 στους 10 (66,3%) συμφωνούν «για οποιοδήποτε λόγο» με τις ενέργειες του κινήματος. Διαφωνεί το 16,1%.
* Το 73,2% των ερωτηθέντων θεωρεί ότι η δημιουργία του κινήματος οφείλεται στο μνημόνιο και την πιθανότητα αναθεώρησής του.
* Ωστόσο, μόνο το 54,3% πιστεύει ότι το κίνημα είναι πιθανό να επηρεάσει την κυβέρνηση ή κάποιους πολιτικούς να αναθεωρήσουν τη στάση τους.
Αγγ. Μπ.
ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

ΠΡΕΖΑ TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...