ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Κυριακή 29 Μαΐου 2011

3 Όχι στο καπέλωμα των αγανακτισμένων!!!

Σίγουρα όλοι μας ακούσαμε να λένε διάφορα γι' αυτό το κίνημα και αυτό γιατί δεν τους αρέσει, ειδικά στα κομματόσκυλα όλων των κοινοβουλευτικών κομμάτων που δεν αντέχουν την μαζική οργή του κόσμου. Τους είναι δύσκολο να καταλάβουν πως ο λαός ήθελε να βγει στον δρόμο να εξεγερθεί αλλά δεν είχε ηγέτη και τώρα μέσα από αυτές τις αυθόρμητες συγκεντρώσεις βρήκε τον τρόπο να το κάνει. Τους είναι επίσης δύσκολο να πιστέψουν ότι οι συγκεντρώσεις αυτές είναι μη κομματικοποιημένες και κάθε φορά που πάει να παρεισφρήσει σε αυτές κάποια κομματική η συνδικαλιστική σημαία ο κόσμος την διώχνει κακήν κακώς.

Πολλά επαναστατικά κόμματα προσπάθησαν να καπελώσουν την κίνηση αυτή λέγοντας ότι την υποστηρίζουν, κάποια άλλα αναφέρουν πως ο ανεξάρτητος αυτός αγώνας των Ελλήνων δεν είναι ταξικός και πως σε γενικές γραμμές είναι λάθος.
Οι αγανακτισμένοι Έλληνες όμως έστειλαν τον μήνυμα τους σε όλα τα κόμματα και φυσικά στους λιγοστούς πλέον υποστηρικτές τους:
ΕΙΤΕ ΜΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΊΖΕΤΕ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΜΑΣ ΩΣ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΩΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΠΕΛΩΣΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΩΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΈΝΩΝ.

3 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια...την επόμενη φορά βάλε και λίγα περισσότερα caps να μοιάζει ακόμα πιο σημαντική η όποια μπαρούφα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βριστε κι αλλο τα μπλογκς ρε, κάνουν κακο σε εμας τα κομματοσκυλα.
    ΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...