ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Κυριακή 29 Μαΐου 2011

0 Τα like στο facebook δεν είναι πολιτικό κίνημα

«Τα like στο facebook δεν είναι το πολιτικό κίνημα»
Ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης σε συνέντευξή του στο «Έθνος της Κυριακής» παραθέτει τις απόψεις του για τον νέο εκλογικό νόμο, κατακρίνει τα σενάρια επιστροφής στην δραχμή, ενώ δεν παραλείπει να σχολιάσει τους «Αγανακτισμένους».
«Η διαμόρφωση ενός πολιτικού κινήματος δεν εξαρτάται από τα like και τα unlike του facebook»  δήλωσε ο… κ. Πάγκαλος σχετικά με τους «Αγανακτισμένους» πολίτες που συρρέουν καθημερινά στην πλατεία Συντάγματος για να διαμαρτυρηθούν ενάντια των πολιτικών.


Ωστόσο, ο κ. Πάγκαλος επεκτάθηκε περισσότερο στις αναφορές του σχετικά με τον νέο εκλογικό νόμο και την λαική νομιμοποίηση της κυβέρνησης.
«Να ψηφίσει εδώ και τώρα, μαζί με την κυβέρνηση, νέο εκλογικό νόμο που να οδηγεί σε ισχυρή κυβέρνηση καλεί τη ΝΔ» δήλωσε.

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης προσδιορίζει τα διλήμματα, τους κινδύνους και το διακύβευμα στην κρίσιμη αυτή συγκυρία, ζητώντας από τον Αντώνη Σαμαρά «αν πιστεύει ότι η κυβέρνηση έχει χάσει τη λαϊκή νομιμοποίηση να το πει και από το βήμα της Βουλής και θα πάρει την απάντηση που προστάζουν οι καιροί».

«Με τον υπάρχοντα εκλογικό νόμο», τονίζει ο κ. Πάγκαλος, «θα πάμε σε ακυβερνησία που σημαίνει πως την επομένη των εκλογών το δημόσιο δεν θα καταβάλει μισθούς και συντάξεις, ενώ η χώρα θα μετατραπεί σε προτεκτοράτο», τονίζει χαρακτηριστικά επισημαίνοντας προς τον Αντώνη Σαμαρά πως «αν θέλει πραγματικά να αμφισβητήσει τη λαϊκή νομιμοποίηση της κυβέρνησης, τότε να ψηφίσουμε νέο εκλογικό νόμο που να ισχύσει άμεσα και να εγγυάται ότι το πρώτο κόμμα θα σχηματίσει ισχυρή κυβέρνηση».

Σχολιάζοντας το ενδεχόμενο να μπουν στην κυβέρνηση και εξωκοινοβουλευτικά στελέχη ο κ. Πάγκαλος, αναφέρει πως σε καμία περίπτωση η άσκηση της εξουσίας δεν μπορεί να αφεθεί σε πρόσωπα ή θεσμούς που δεν έχουν άμεση λαϊκή νομιμοποίηση, αν και παραδέχεται πως υπάρχουν και περιπτώσεις όπου τέτοια στελέχη είναι χρήσιμα.

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης επιτίθεται σε όσους προτάσσουν σενάρια για επιστροφή στη δραχμή, τονίζοντας πως κάτι τέτοιο θα μας πήγαινε στο χειμώνα του’41. «Μόνο οι μαυραγορίτες θα πλουτίσουν και αυτοί είναι που διακινούν αυτά τα σενάρια», δηλώνει χαρακτηριστικά επισημαίνοντας μάλιστα πως υπάρχουν Έλληνες που έχουν ποντάρει τα λεφτά τους στην καταστροφή της χώρας.

Πηγή: Έθνος της Κυριακής
http://hellenicspace.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...