ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

0 Θέλετε δουλειά; Ζητούνται 16.000 εργάτες!

Ζητούνται 16.000 μετανάστες!
Δεκαέξι χιλιάδες μετανάστες αναζητεί η Αυστραλία, προσφέροντάς τους απασχόληση...
κυρίως στον τομέα της εξόρυξης μεταλλευμάτων, όπου υπάρχει μεγάλη έλλειψη ειδικευμένων εργατών, αναφέρεται σε πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας The Australian.

Ανακοινώσεις αναμένονται από τον Ομοσπονδιακό Θησαυροφύλακα Γουέϊν Σγουάν, ο οποίος θα καταθέσει αύριο τον ετήσιο προϋπολογισμό.

Η εφημερίδα αποκαλύπτει ότι λόγω της οικονομικής κρίσης και των φυσικών καταστροφών το έλλειμμα της χώρας για το οικονομικό έτος 2010-11 ανήλθε στα 51 δισ. και στο επόμενο οικονομικό έτος θα φτάσει στα 20 δισ. δολάρια.

Η κυβέρνηση έχει δεσμευτεί ότι από του χρόνου ο προϋπολογισμός θα είναι πλεονασματικός.

http://24wro.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...