ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Κυριακή 8 Μαΐου 2011

0 Όλοι στην απεργία και στις συγκεντρώσεις σε όλη την χώρα στις 11 Μαΐου.!!!

Το χρέος δεν είναι του λαού.Το χρέος το δημιούργησε το τραπεζικό και το χρηματιστηριακό κεφάλαιο αυτοί να το πληρώσουν. ο λαός δεν χρωστάει τίποτα, και δεν θα πληρώσει τιποτα.
Απαντάμε με πόλεμο διάρκειας στον πόλεμο που μας κήρυξαν.
Τα χρέη είναι εικονικά και μεθοδευμένα  στόχο έχουν την υποδούλωση όλων των λαών .
Ο εθνοπροδότης Παπανδρέου παίζει βρώμικο παιχνίδι και χρησιμοποίει την Ελλάδα ως τον πολιορκητικό κριό για την διάλυση της ευρωπαϊκής ένωσης...
Όταν φτάσει στο σημείο που έχουν κανονίσει βάση   σχεδίου  θα αφήσει την Ελλάδα να καταρρεύσει καραμπινάτα κανονικά με πλήρη πτώχευση.
Κατ αυτό τον τρόπο θα δημιουργηθεί ένα ντόμινο καταρρεύσεων μέσα στην ευρωπαϊκή ένωση που θα είναι αδύνατο να ελεγχτεί, θα συμπαρασύρει πολλές ευρωπαϊκές χώρες και θα έχει σαν αποτέλεσμα την πλήρη διάλυση την ευρωπαϊκής ένωσης  και την κατάρρευση του ευρώ.
Συνειδητά μας οδηγεί στην καταστροφή για να εξυπηρέτηση κατ’ αυτό τον τρόπο τον σκοπό για τον όποιο τον έχουν προωθήσει σε αυτή την θέση που δεν είναι άλλος από το όραμα της παγκοσμιοποίησης .
Ο στόχος τους δεν είναι τα λεφτά λεφτά  έχουν και μπορούν να δημιουργήσουν όσα θέλουν αφού έτσι έχουν φτιάξει το σύστημα.
Ο στόχος τους  είναι η υποδούλωση όλων των λαών και το σχέδιο τους είναι σε πλήρη εξέλιξη για αυτό βιάζονται να το ολοκληρώσουν.Θα δεχτείς να γίνεις  σκλάβος της παγκοσμιοποίησης  εσύ και τα παιδιά σου?
Εάν αρνείσαι όπως είναι λογικό και εσύ την σκλαβιά που μας οδηγεί ο Παπανδρέου ξεκίνα τον αγώνα ανατροπής της σημερινής κατάστασης.Αγώνας διάρκειας μέχρι να τους ανατρέψουμε αυτούς και όποιον άλλον θελήσει να συνεχίσει το παιχνίδι του προδότη των Ελλήνων Παπανδρέου. Ξεκίνα τον αγώνα αρχής γινόμενης  από την 11 Μαΐου.
Να γίνει η ημέρα αυτή ο χρόνος έναρξης του ανενδότου λαϊκού αγώνα που στόχο θα έχει την απελευθέρωση του λαού από την κατοχική κυβέρνηση και τα μνημόνια που σκόπιμος και βάση σχεδίου υπέγραψε.
Σκέψου μόνο αυτό.
Είναι ικανοί να ανατρέψουν οποιαδήποτε σκέψη σου και διάθεση για αγώνα.
Έχουν συμβούλους που δουλεύουν για αυτούς  24ωρες το εικοσιτετράωρο.
Ελέγχουν την ενημέρωση από παντού, κλείσε τα αυτιά σου στα ψέματα τους το ψέμα αυτοί το έχουν σπουδάσει στα καλυτέρα πανεπιστήμια.
Μην πιστεύεις τίποτε από αυτά που σου σερβίρουν για αυτούς δουλεύουν σύμβουλοι ψυχολόγοι και διάφοροι άλλοι επιστήμονες ειδικευμένοι στην ψυχολογία των μαζών που τους μαθαίνουν πως θα σου τα σερβίρουν για να τα πιστέψεις. Ο λαός δεν είναι μάζα. Η κάθε οντότητα έχει τις ιδιαιτερότητες της.
Δεν είμαστε πρόβατα σκέψου αυτόνομα, αυτό που φοβούνται περισσότερο είναι η αυτόνομη σκέψη και για αυτό προσπαθούν να σε κάνουν να σκέπτεσαι όπως αυτοί θέλουν.
Σκέψου αυτόνομα δράσε αυτόνομα,  χτύπα όταν  δεν το περιμένουν κάνεις δεν είναι υποχρεωμένος να σέβεται παράνομους νόμους.
Σέβομαι τον νόμο όταν αυτοί που τον ψήφησαν έχουν σεβαστεί το σύνταγμα.  
Το μνημόνιο που ψηφίστηκε είναι αντισυνταγματικό συμφώνα με τους περισσοτερους συνταγματολογους  και καθηγητες συνταγματικού δικαίου οι νομοι που ψηφηζονται και που σκοπό έχουν την  στήριξη του είναι παράνομοι  .
Όλοι στον αγώνα μέχρι την τελικη νίκη του λάου και την παραδειγματικη τιμωρια των ενοχων !!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...