ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

0 Ηρακλειο Κρήτης | 100 νέα ποδήλατα από το δήμο, προσεχώς


Στην παραχώρηση εκατό νέων ποδηλάτων στον δήμο Ηρακλείου θα προχωρήσει στο επόμενο χρονικό διάστημα ο Δημοτικός Αθλητικός Οργανισμός Ηρακλείου (ΔΑΟΗ) μέσω ενός χορηγού του οποίου η επωνυμία δεν έχει ανακοινωθεί μέχρι στιγμής.


Για το συγκεκριμένο θέμα είχαν συνάντηση ο δήμαρχος Ηρακλείου, Γιάννης Κουράκης και ο πρόεδρος του ΔΑΟΗ, Κώστας Βαρδαβάς, συζητώντας μεταξύ άλλων τον τρόπο λειτουργίας και συντήρησης των ποδήλατων που διατίθενται στους πολίτες όλων των ηλικιών για βόλτα, ψυχαγωγία και άθληση στην περιοχή του Καράβολα.


Εντός των ημερών αναμένεται να ξεκινήσει σταδιακά η λειτουργία νέων σταθμών ποδηλάτων σε περιοχές όπως το Παγκρήτιο, η Πύλη Ιησού, το Πάρκο Λαχαναγοράς και το κλειστό των Πατελών έτσι ώστε όλο και περισσότεροι πολίτες να έχουν τη δυνατότητα για «ορθοπεταλιές».

«Στις προθέσεις μας είναι να προωθήσουμε και να διευρύνουμε τη χρήση του ποδηλάτου που είναι ένα φιλικό προς το περιβάλλον μέσον και συνδυάζει την άθληση με την αναψυχή», τόνισε ο Δήμαρχος μετά τη συνάντηση.

2810.gr και http://heraklion1.blogspot.com
http://www.kala-nea.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...