ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

0 ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΜΒΛΩΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΟΚΛΑΧΟΜΑ

Η κυβερνήτης της Οκλαχόμα, Μαίρη Φέιλιν, υπέγραψε νέους νόμους που έχουν ως στόχο την περαιτέρω απαγόρευση των αμβλώσεων στην πόλη της Οκλαχόμα.
Την Τετάρτη 20 Απριλίου, υπογράφει ένας νέος νόμος σύμφωνα με τον οποίο θεωρείται αδίκημα για τους γιατρούς η επέμβαση άμβλωσης αν η έγκυος έχει περάσει την 20η εβδομάδα κύησης. Ο σύλλογος Προστασίας Κατά του Πόνου των Αγέννητων Παιδιών υποστηρίζει ότι το έμβρυο μπορεί να νιώθει πόνο αν είναι μεγαλύτερο της 20ης εβδομάδας.


Ο νόμος εξαιρεί της αμβλώσεις που γίνονται όταν απειλείται η ζωή της μητέρας. Η Τζόρνταν Γκόλντμπεργκ, υπεύθυνη του γραφείου υποθέσεων αναπαραγωγής της Νέας Υόρκης, θεωρεί το νέο νόμο πολύ παρεμβατικό και ακραίο. Ο δεύτερος νόμος αφορά στα προγράμματα των ασφαλειών υγείας στις οποίες απαγορεύεται να καλύπτουν πλέον επιλεκτικές αμβλώσεις. 

ΠΡΕΖΑ TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...