ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

0 Παραδοσιακό κρασί με.. φίδια!

image

Το σκουλήκι που πολλές φορές συνοδεύει την τεκίλα σας φαίνεται ασυνήθιστο; Μήπως αηδιαστικό; Αν ναι, που να δείτε αυτά τα μπουκάλια κρασί..
Η παραγωγή και η εμφιάλωση γίνονται σε χωριό του Βιετνάμ. Μέσα σε κάθε μπουκάλι κρασί τοποθετείται είτε φίδι (κατά προτίμηση κόμπρα) είτε ένας σκορπιός. Μπορεί το θέαμα του μπουκαλιού να μην είναι και το καλύτερο, όμως οι θαρραλέοι που το έχουν δοκιμάσει υποστηρίζουν ότι είναι θεραπευτικό και δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος από το δηλητήριο το οποίο εξουδετερώνεται από το αλκοόλ.

Αν το λιγουρεύεστε δεν είναι απαραίτητο να ταξιδέψετε μέχρι το μακρινό Βιετνάμ για να το αποκτήσετε.. Μπορείτε να παραγγείλετε το παραδοσιακό βιετναμέζικο κρασί και online.. Κόμπρα, δύο κόμπρες, σκορπιός, η επιλογή είναι δική σας..
Παραδοσιακό κρασί με φίδια




Παραδοσιακό κρασί με φίδια




Παραδοσιακό κρασί με φίδια




Παραδοσιακό κρασί με φίδια




Παραδοσιακό κρασί με φίδια




Παραδοσιακό κρασί με φίδια
 http://www.dinfo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...