ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τετάρτη, 20 Απριλίου 2011

0 Φαίνονται τα φαντάσματα δυο παιδιών στην φωτογραφία;

Η φωτογραφία "τραβήχτηκε" στις 9 Ιανουαρίου 2010 στο νεκροταφείο  St Mark's στο Picton της Αυστραλίας. Η περιοχή του κοιμητηρίου θεωρείται στοιχιεωμένη για αυτό και διοργανώνονται σε αυτήν ξεναγήσεις με θέμα τα φαντάσματα!
  Η Renne English και η οικογένειά της συμμετείχαν σε ένα τέτοιο tour και τραβούσαν φωτογραφίες.

 "Είμαι σίγουρη πως όταν πάτησα το κουμπί της φωτογραφικής μηχανής μου, δεν υπήρχε ΤΙΠΟΤΑ πίσω από τους τάφους. "Εμφάνισα" τις φωτογραφίες πριν από λίγες ημέρες και δεν μπορούσα να πιστέψω στα μάτια μου. Δυο μικρά παιδιά με σάρκα και οστά - όχι σαν οπτασίες ή φαντάσματα- έχουν αποτυπωθεί, ενώ δεν ήταν εκεί", δήλωσε η ίδια σοκαρισμένη!

 Όπως μπορείτε να δείτε και στην επίμαχη φωτογραφία τα δύο παιδιά μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό, φορούν τα ίδια ρούχα, έχουν το ίδιο κούρεμα και την ίδια ακριβώς στάση του σώματος. Μια πρώτη ματιά δημιουργεί αμέσως την αίσθηση πως πρόκειται για photoshop στο οποίο έχει προστεθεί η εικόνα του ίδιου παιδιού δύο φορές!

  Κι όμως, οι συμμετέχοντες στην ξενάγηση επιμένουν πως η φωτογραφία είναι γνήσια αλλά και πως γνωρίζουν την ταυτότητα των δύο "φαντασμάτων". "Είναι η Blanche Moon ο David Shaw. Η πρώτη πέθανε το 1886 σε ηλικία 8 ετών από ασφυξία, όταν παίζοντας μαξιλοροπόλεμο με τους φίλους της, έπεσαν όλοι πάνω της με δεκάδες μαξιλάρια. Ο δεύτερος πέθανε το 1945, όταν ήταν 9 ετών, από πολυομυελίτιδα", υποστηρίζουν κάτοικοι της περιοχής και προσθέτουν: "Δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιοι βλέπουν τον David και την Blanche. Οι μαρτυρίες είναι πολλές. Ποτέ όμως πριν δεν είχε καταφέρει κανείς να τους φωτογραφήσει!" 

πηγή: http://www.pyles.tv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...