ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

0 Toyota Yaris HSD Concept και Prius+

H Toyota παρουσιάζει στην Έκθεση της Γενεύης το νέο Yaris, σε πρωτότυπη υβριδική εκδοχή, καθώς και την 7θέσια παραλλαγή του Prius.
 
Αν πιστεύατε πως η μεγάλη είδηση για την ιαπωνική φίρμα στη Γενεύη θα ήταν μόνο η πρεμιέρα του πολυαναμενόμενου πισωκίνητου κουπέ της, του FΤ-86 Concept II, ήρθε η ώρα να αναθεωρήσετε! Και αυτό γιατί στην κοσμοπολίτικη πόλη της Ελβετίας, η Toyota παρουσιάζει δύο ακόμα πολύ ενδιαφέροντα μοντέλα: το νέο Yaris, και μάλιστα στην πρωτότυπη υβριδική του εκδοχή, καθώς και το Prius+, που δεν είναι άλλο φυσικά από την 7θέσια παραλλαγή του γνωστού και… καθαρού Prius III.

 
Το νέο Yaris Hybrid Concept «κουβαλά» πολλά από τα σχεδιαστικά γνωρίσματα του Vitz, του μοντέλου δηλαδή που αντικαθιστά το Yaris στην αγορά της Ιαπωνίας. Το Yaris Hybrid Concept κινείται από έναν ηλεκτροκινητήρα και τον «κλασσικό» VVTi κινητήρα των 1,33 λίτρων της Toyota και όχι από τον 1.800αρη των Prius/Auris HSD.

 
Σε σχέση με το 7θέσιο Prius, που επίσης θα πραγματοποιήσει την πρώτη του εμφάνιση στη Γενεύη με την ονομασία Prius+, βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στο πρωτότυπο Prius v, που είδαμε στο Ντιτρόιτ.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...