ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

0 ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΠΛΟΙΟ ΚΑΤΕΠΛΕΥΣΕ ΣΤΗ ΣΟΥΔΑ


ΟΙ ΚΑΜΠΑΝΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΧΤΥΠΟΥΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ

Αυξάνεται η κινητικότητα στη βάση της Σούδας όσο επιτείνεται το αδιέξοδο στη Λιβύη και παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο νατοϊκής στρατιωτικής επέμβασης. Την Πέμπτη, όπως ήταν προγραμματισμένο, κατέπλευσε στη Σούδα ένα αμερικανικό ελικοπτεροφόρο και χθες έφθασε το δεύτερο αμερικανικό πολεμικό πλοίο, ένα αποβατικό «μάνα», όπως ονομάζεται, δηλαδή μεγάλο αποβατικό πλοίο από το οποίο βγαίνουν πολλά μικρότερα αποβατικά, που έχουν δυνατότητα προσέγγισης στην ακτή για την αποβίβαση στρατιωτικών δυνάμεων.

Την ίδια στιγμή, προς τη Μεσόγειο κινείται από τον Περσικό Κόλπο το αεροπλανοφόρο «Εντερπράιζ», το οποίο χθες, κατά το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας, παρέμεινε ακινητοποιημένο στην ......Ερυθρά Θάλασσα. Σταδιακά αναμένεται μέσα στις προσεχείς ημέρες να καταπλεύσουν στη Σούδα και άλλα αμερικανικά πολεμικά πλοία, καθώς και ένα πυρηνοκίνητο υποβρύχιο, για τα οποία έχει υποβληθεί σχετικό αίτημα.

Στη Σούδα παρέμεναν χθες και οι 310 Αμερικανοί πεζοναύτες που μεταφέρθηκαν εκεί αεροπορικώς από διάφορες περιοχές της Ευρώπης και αναμένεται να επιβιβασθούν στο ελικοπτεροφόρο. Παράλληλα, έφθασαν 160 Γερμανοί στρατιώτες των Ειδικών Δυνάμεων, οι οποίοι συνοδεύουν τα έξι γερμανικά μεταγωγικά αεροσκάφη C-160. Τα αεροσκάφη έχουν σταθμεύσει στην Κρήτη για το ενδεχόμενο του να προκύψει ανάγκη για επιχειρήσεις απεγκλωβισμού πολιτών από τη Λιβύη. Συνολικά, στη θαλάσσια περιοχή ανοιχτά της Λιβύης, στα διεθνή ύδατα, κινούνται και περιπολούν περίπου 25 πολεμικά πλοία διαφόρων χωρών.
ΠΡΕΖΑ TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...