ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

1 Σενάριο χρεωκοπίας για τις 25 Μαρτίου.. Με στοιχεία.. ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟ!!!

Σύμφωνα με ανώνυμη επιστολή υψηλόβαθμου στελέχους σε έναν από τους μεγαλύτερους τραπεζικούς οργανισμούς της χώρας μας που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, η κυβέρνηση έχει έτοιμο...σενάριο χρεωκοπίας για την 25η Μαρτίου, ανήμερα της εθνικής μας εορτής:


«Είμαι υψηλόβαθμο στέλεχος σε έναν από τους μεγαλύτερους τραπεζικούς οργανισμούς της χώρας μας…. και θέλω να σας ενημερώσω ότι από τηνπροηγούμενη εβδομάδα επικρατεί πανικός στις μεταφορές κεφαλαίων προς το εξωτερικό.
Συγκεκριμένα σχεδόν όλες οι μεγάλες εταιρείες ελληνικών και ξένων συμφερόντων μεταφέρουν τα κεφαλαία τους σε τράπεζες του εξωτερικού και έχει δοθεί σαφής εντολή να σταματήσει κάθε είδους πληρωμή.

Έχουν μεταφέρει ακόμα και τα αποθεματικά των μισθοδοσιών αυτού του μήνα. Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει με τα ιδιωτικά κεφάλαια επιχειρηματιών, στελεχών σε εταιρείες, πολιτικών, δημοσιογράφων και τραπεζικών. Καθημερινά γίνονται μεταφορές αυτών σε τράπεζες του εξωτερικού.

Από την τράπεζα στην οποία εργάζομαι έχει δοθεί οδηγία να μην αναφέρουμε πουθενά αυτό που συμβαίνει.

Σε επαφές και συναντήσεις που είχα με συναδέλφους αλλά και με άτομα του υπουργείου οικονομικών, όλοι έχουν την ίδια άποψη.

Ετοιμάζεται χρεοκοπία σε λίγες ημέρες και δεν το ανακοινώνουν για να δεσμεύσουν τις καταθέσεις των ιδιωτών και να αποφύγουν τον πανικό και το bank run.

Από άτομα του υπουργείου εσωτερικών πληροφορήθηκα ότι στο γενικό λογιστήριο του κράτους έχει τεθεί σε λειτουργία ο μηχανισμός παύσης πληρωμών σε μισθούς και συντάξεις. Ο κρατικός μηχανισμός έχει ήδη επεξεργαστεί τα στοιχεία και το μόνο που απομένει είναι μόνο η εντολή.

Μετά την συνάντηση του πρωθυπουργού με τους πολιτικούς αρχηγούς πραγματοποιήθηκε άτυπη σύσκεψη με τους κυριότερους τραπεζικούς παράγοντες της χώρας μας, εκπροσώπους του υπουργείου οικονομικών εσωτερικών δημόσιας τάξης και αμύνης. Το περιεχόμενο της συνάντησης δεν το γνωρίζω.

¨Από χθες το απόγευμα σε τηλεφωνικές επικοινωνίες που είχα με άτομα του υπουργείου οικονομικών, συναδέλφους του τραπεζικού κλάδου αλλά και δημοσιογράφους όλοι είχαν ακριβώς την ίδια πεποίθηση. Πάμε για χρεωκοπία.

Ο λόγος που γράφω τώρα αυτά είναι η συζήτηση που είχα με συντάκτη κεντρικού δελτίου ειδήσεων μεγάλου καναλιού σήμερα το πρωί..

Σας παραθέτω αυτά που μου είπε:

«Η πτώχευση είναι πλέον θέμα ημερών και έχει προγραμματιστεί για τις 25 του μηνός. Θα αναγγελθεί αργά το βράδυ της παρασκευής και θα παρουσιαστεί σαν αναγκαστικό αποτέλεσμα από την συνδιάσκεψη της 25ης Μαρτίου. Το σαββατοκύριακο που ακολουθεί είναι ιδανικό για να αποφύγει η κυβέρνηση τις αντιδράσεις. Δημόσιες υπηρεσίες δεν θα λειτουργούν και ο κόσμος θα περάσει το πρώτο σοκ σπίτι του.
Ο πρωθυπουργός θα κάνει διάγγελμα και θα προσπαθήσει να παραληρήσει την κατάσταση με την εθνική μας επέτειο.

Το κλίμα του διαγγέλματος θα είναι κάπως έτσι:

Θα αναφέρει ότι για ακόμα μία φορά η χώρα μας δέχεται επίθεση από κάποιους που θέλουν να την καταστρέψουν και εμείς πρέπει να αγωνιστούμε και να κάνουμε θυσίες για να αποτρέψουμε αυτό το γεγονός.

Μάλιστα θα αναφέρει ότι όπως αγωνιστήκαμε τότε και δώσαμε την ψυχή μας για την εδαφική ελευθερία και ανεξαρτησία, έτσι πρέπει να αγωνιστούμε και τώρα για την οικονομική μας ελευθερία και ανεξαρτησία. Η Ελλάδα το 1821 έκανε μόνο την αρχή και τώρα εξαρτάται από εμάς αν θα ολοκληρώσουμε το έργο των προγόνων μας.  Αν τότε πολεμήσαμε για την εδαφική μας ανεξαρτησία σήμερα θα πολεμήσουμε για την οικονομική μας ανεξαρτησία.  Μόνο που αυτός ο πόλεμος δεν θα έχει μάχες και στρατηγούς θα είναι διαφορετικός. Ήρωας θα είναι ο κάθε Έλληνας που δεν θα το βάλει κάτω και θα κάνει τις απαραίτητες θυσίες για να αποκτήσει για πρώτη φορά στην ιστορία του νέου Ελληνικού έθνους εδαφική και οικονομική ανεξαρτησία ταυτόχρονα.»

Πιστεύω ότι καταλάβατε το νόημα.
Εγώ έκανα αυτό που υπαγόρευε η συνείδηση μου και γι αυτό δημοσιοποίησα όλα τα παραπάνω.
Ελπίζω να πράξετε κι εσείς το ίδιο και να τα γνωστοποιήσετε στον Ελληνικό λαό».
 
ΣΗΜΕΡΑ ΞΑΝΑΕΣΤΕΙΛΕ Ο Γ.Β ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΙΛ………
ΜΕΙΛ Νο2(ΠΑΡΑ
Τ
ΗΡΗΣTΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΤΙ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΜEΙΛ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ)

Την τετάρτη το πρωί έγραψα ένα κείμενο για την χρεωκοπία της χώρας μας.
 
Η σύνταξη του έγινε στον προσωπικό μου υπολογιστή (φορητός) και όχι σε κάποιον του τραπεζικού οργανισμού που εργάζομαι.
Κατόπιν το προώθησα σε άτομο το οποίο κατοικεί στην επαρχία και του ζήτησα να τ.......
ο αναρτήσει στο internet, ακολούθησα αυτή τη διαδικασία για λόγους που προφανώς αντιλαμβάνεστε.
Το κείμενο δημοσιεύτηκε ακριβώς όπως το συνέταξα, χωρίς να γίνει καμία απολύτως αλλαγή και κατόπιν αναδημοσιεύτηκε σε αρκετές ιστοσελίδες με διάφορα ψευδώνυμα.
Διατήρησα την ανωνυμία μου γιατί θέλω να προστατεύσω, όχι την επαγγελματική μου καριέρα, αλλά την οικογενειακή μου γαλήνη.
Οι κριτικές που έλαβα ήταν ποικίλες και μέχρι ένα βαθμό θα μπορούσα να πω διασκεδαστικές. Άλλωστε ήταν αναμενόμενες. Αυτό όμως που δεν περίμενα ήταν κάποιες αντιδράσεις από επώνυμα άτομα, τα οποία γνωρίζω πολύ καλά ότι έχουν πλήρη γνώση της κατάστασης στην οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή η χώρα μας.
“Φωνάζει ο κλέφτης”
Ομολογώ ότι αυτό με εξόργισε ιδιαίτερα και γι αυτό το λόγο γράφω τώρα και αυτό εδώ το κείμενο.
Έχοντας (σώας τα φρένας) και πλήρη γνώση αυτών που λέω αναλαμβάνω την πλήρη ευθύνη για όσα έγραψα στο προηγούμενο δημοσίευμα και για όσα γράφω τώρα.
Δεν είμαι ούτε ταμίας, ούτε υπάλληλος σε κάποιο υποκατάστημα. Η θέση που έχω μου επιτρέπει να γνωρίζω αρκετά για την οικονομική και πολιτική κατάσταση της χώρας μας, αλλά και για συγκεκριμένα άτομα του πολιτικού, δημοσιογραφικού και επιχειρηματικού κλάδου.
Μέχρι σήμερα δεν έχω κάνει καμία αναφορά σε συγκεκριμένα ονόματα γιατί γνωρίζω πολύ καλά τους νόμους και το σύστημα.
Γι αυτό και προκαλώ τον οποιονδήποτε να με κατηγορήσει για διασπορά ψευδών ειδήσεων.
Και πιο αναλυτικά:
-Προκαλώ τις ελληνικές εταιρείες να διαψεύσουν τις συνεχείς και καθημερινές μεταφορές κεφαλαίων προς το εξωτερικό καθώς και την αλλαγή πολιτικής τους όσον αφορά τις εντολές πληρωμής, ασφαλιστικές πληρωμές, αποθεματικά κεφάλαια κ.τ.λ.
-Προκαλώ την Ε.Σ.Η.Ε.Α. να κινήσει διαδικασίες για τον συντάκτη και να καταθέσω τα στοιχεία μου. Καθώς επίσης υπάρχουν στοιχεία για μεταφορές κεφαλαίων στο εξωτερικό από δημοσιογράφους.
-Προκαλώ την ελληνική ένωση τραπεζών να διαψεύσει τους ισχυρισμούς μου για αλλαγή του status quo στο τραπεζικό σύστημα με τις ασφαλιστικές δικλίδες που έχουν διαμορφωθεί καθώς επίσης να διαψεύσει και την μεταφορά δισεκατομμυρίων ιδιωτικών κεφαλαίων στο εξωτερικό.
-Προκαλώ από τα υπουργεία οικονομικών, εσωτερικών κ.τ.λ. να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να διαψεύσουν όλα όσα έχω αναφέρει περί χρεωκοπίας και εντολές στάσεις πληρωμών και να στραφούν νομικά εναντίον μου.
-Και τέλος προκαλώ τον πρωθυπουργό αλλά και τους υπόλοιπους αρχηγούς των κομμάτων να με μηνύσουν. Αυτή τη στιγμή τους κατηγορώ για εσχάτη προδοσία επειδή ψεύδονται εις βάρος του ελληνικού λαού αποκρύπτοντας του στοιχεία μείζονος σημασίας. Ας βγει επιτέλους στη δημοσιότητα τι ειπώθηκε στην συνάντηση που είχαν μεταξύ τους και για πιο λόγο όλα τα κόμματα του κοινοβουλίου τηρούν σιγή ιχθύος αυτές τις μέρες με τις εξελίξεις που διαδραματίζονται.

Επίσης όμως:
 
-Πρέπει να κινηθούν νομικά και εναντίον όλου του ξένου τύπου για τις ψευδείς ειδήσεις περί ελληνικής χρεοκοπίας που καθημερινά βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας. (πολύ παράξενο που αρχίζουν τώρα και δημοσιοποιούνται σχετικά άρθρα ενώ τους προηγούμενους μήνες τίποτα δεν μεταφερόταν στα ελληνικά Μ.Μ.Ε.)
-Πρέπει να ερωτηθεί ο πρωθυπουργός της χώρας μας τι εννοούσε όταν έλεγε ότι μετά την σύνοδο της 25ης Μαρτίου θα προκύψει μία άλλη Ελλάδα?
-Πρέπει να ερωτηθούν οι διάφοροι οικονομολόγοι γιατί δηλώνουν ότι μαθηματικά η χρεωκοπία δεν μπορεί να αποφευχθεί?
-Γιατί αρχίζουν δειλά δειλά δημοσιογράφοι να μιλάνε για το ενδεχόμενο πτώχευσης στης 25 Μαρτίου?
-Γιατί αρχίζουν δειλά δειλά πολιτικοί να μιλάνε για το ενδεχόμενο πτώχευσης στης 25 Μαρτίου?
-Γιατί αυτό που πριν μερικές ημέρες υποστήριζαν αδύνατο να συμβεί, σήμερα το θεωρούν πιθανό ενδεχόμενο?
(θα μπορούσα να συνεχίσω τις ερωτήσεις. Ο κατάλογος με τις αναπάντητες ερωτήσεις ενός ολόκληρου λαού είναι ατελείωτος.)

Δεν έχω σκοπό να κρυφτώ πίσω από την ανωνυμία του internet αλλά ούτε και να θέσω σε κίνδυνο την οικογενειακή μου ασφάλεια. Γι αυτό το λόγο γνωστοποιώ email d_t_bank@yahoo.gr στο οποίο οποιαδήποτε δημόσια υπηρεσία, εισαγγελέας ή άλλο νομικό πρόσωπο επιθυμεί μπορεί να έρθει σε επαφή μαζί μου.
 

Με εκτίμηση Γ.Β
πηγή:  http://toxoneftiri.blogspot.com/2011/03/25_10.html

1 σχόλιο:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...