ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

0 ΠΑΣΟΚ και ΝΔ χρωστάνε 230 εκ. ευρώ!Κι όμως αυτοί οι άνθρωποι θέλουν να μας σώσουν!!!

Κόμμα και κράτος ταυτίζονται στην Ελλάδα και στα... χρέη! 
Καταχρεωμένα είναι τα δύο μεγάλα κόμματα που έχουν κυβερνήσει τον τόπο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Καθημερινής, το ΠΑΣΟΚ έχει χρέη στις τράπεζες που αγγίζει τα 111 εκ. ευρώ και η ΝΔ έχει χρέος πάνω από 120 εκ. ευρώ.

Αναλυτικά, το ΠΑΣΟΚ είχε έσοδα 65 εκ. ευρώ το 2010. Από αυτά τα 19,8 εκ. ήρθαν από την κρατική επιχορήγηση και τα 40 από δάνεια. Γύρω στα 33 εκ. χρησιμοποιήθηκαν για να γίνει αναχρηματοδότηση παλαιών δανείων, ενώ η δαπάνη για τους τόκους 6,49 εκ. ευρώ.

Η ΝΔ είχε έσοδα 18,7 εκ. ευρώ, με τα 15 εκ. να προέρχονται από την κρατική.....επιχορήγηση και λειτουργικές δαπάνες άνω των 40 εκ. ευρώ που καλύφθηκαν με δανεισμό 25 εκ. ευρώ. Πλήρωσε για τόκους 6,4 εκ. ευρω. Σύμφωνα με γνωρίζοντες – οπως αναφέρει η Καθημερινή – το 50 με 60% των εσόδων και στα δύο κόμματα πηγαίνει στην εξυπηρέτηση των δανείων.

Το αποτέλεσμα είναι ότι σήμερα, που έχει περικοπεί και η κρατική επιχορήγηση, έχει πέσει “μαχαίρι” σε πάρκινγκ, κινητά, χαρτική ύλη, έξοδα περιοδειών κ.α. Όσο για τους εργαζόμενους, όπως αναφέρει η εφημερίδα, το ΠΑΣΟΚ -κυβέρνηση γαρ- μετακίνησε υπαλλήλους του σε συμβάσεις του Δημοσίου. Η ΝΔ έκανε 60 απολύσεις, δηλαδή έδιωξε περίπου το 18% των υπαλλήλων.
http://www.newsit.gr
http://zeidoron.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...