ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

0 Κυπαρισσία: Η θάλασσα ξέβρασε νεκρή φώκια

Η μικρή φώκια είχε εμφανή σημάδια από χτυπήματα στην μουσούδα της από τα οποία φαίνεται πως προκλήθηκε ο θάνατός της.


Το άψυχο σώμα της ξεβράστηκε το απόγευμα της Δευτέρας στην περιοχή της Τερψιθέας από κάτοικο ο οποίος στη συνέχεια ενημέρωσε το Λιμενικό.

Η φώκια έχει μήκος 1,30 μέτρα, με γκρίζα ράχη και λευκή κοιλιά. Είναι ξεκάθαρο ότι έχει δεχτεί χτυπήματα.... στη μουσούδα άρα μάλλον μπλέχτηκε σε αλιευτικά εργαλεία και ο ψαράς τη χτύπησε για να απαλλαγεί από αυτήν.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στην ευρύτερη περιοχή δεν εμφανίζονται συχνά φώκιες, σύμφωνα με το eleutheriaonline.gr. Τελευταία φορά μάλιστα που είχαν βρεθεί νεκρές φώκιες ήταν το 2002 - δύο σε διάστημα λίγων μηνών. Η μία ήταν πάλι στην περιοχή της Τερψιθέας και η άλλη στην περιοχή του Αϊ-Γιαννάκη.
http://24wro.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...