ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

0 Οι Γερμανοί ασκούν κριτική για το τείχος!

ΜΙΛΑΝΕ ΟΛΟΙ, ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ...

Τα έχουν παίξει οι Γερμανοί και συγκεκριμένα ο γερμανικός τύπος, κατακρίνοντας την προσπάθεια της Ελλάδας να προστατέψει τα σύνορα της..

Μάλλον ξέχασαν το τείχος του Βερολίνου που βολικά περιφρουρούσε την ευημερία της Δυτικής Γερμανίας από τις ορδές των εξαθλιωμένων Ανατολικογερμανών που θανατώνονταν αναζητώντας καλύτερο μέλλον, όπως σήμερα οι λαθρομετανάστες...



Η κεντροδεξιά Frankfurter Allgemeine Zeitung γράφει:

"Το ότι η Αθήνα σκέφτεται την κατασκευή τείχους στα σύνορα με την Τουρκία είναι παράλογο αφού και οι δύο χώρες είναι μέλη του ΝΑΤΟ. Μας δίνει μια πρόγευση του τι θα συμβεί όταν η Τουρκία γίνει δεκτή στην Ευρωπαική Ένωση. Οι πόρτες της Ευρώπης θα ανοίξουν διάπλατα" διαπιστώνει μελαγχολικά και συνάμα προκλητικά.

Η εβδομαδιαία έκδοση του Die Zeit γράφει:

"Ο σχεδιαζόμενος φράχτης δεν θα λύσει κανένα πρόβλημα καθώς δεν θα ανακόψει τα κύματα των λαθρομεταναστών, που απλά θα αλλάξουν σημείο εισόδου, πιθανότατα από το ποτάμι ή από την θάλασσα, με μοιραίες όμως συνέπειες αφού ήδη σκοτώνονται κατά δεκάδες όσοι χρησιμοποιούν αυτές τις διόδους."

Η κεντροαριστερή Süddeutsche Zeitung αναφέρει:

"Το ελληνικό σχέδιο είναι ξεκάθαρα μια πράξη απελπισίας. Υπάρχουν ξεκάθαρες ενδείξεις ότι ο φράχτης δεν θα λύσει κανένα πρόβλημα, αλλά θα το μεταφέρει αλλού."

Η αριστερή Berliner Zeitung γράφει:

"Είναι κρίμα που η Ελλάδα δεν θα προχωρήσει τελικά στην κατασκευή του αρχικά σχεδιασμένου φράχτη των 206 χιλιομέτρων αλλά αυτόν των 12 χιλιομέτρων. Κρίμα για τους Έλληνες και την μικρή υπερχρεωμένη και κάκιστα οργανωμένη χώρα τους. Κρίμα και για τους μετανάστες που αντιμετωπίζουν μια απάνθρωπη υποδοχή στην Ελλάδα. Γιατί οι περισσότεροι από αυτούς δεν θέλουν να μείνουν στην Ελλάδα αλλά σε κάποια από τις πλούσιες χώρες στη Βόρεια και Δυτική Ευρώπη".


http://apolitistosteki.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...