ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

0 ΠΑΣΤΕΛΙ ΤΟ ΑΓΝΟ.......

ΥΛΙΚΑ:
1/2 κιλό ανθόμελο
1 κιλό σουσάμι
1/2 κιλο φυστίκια αιγίνης(προαιρετικά)
2 βανίλιες
1/2 κουταλάκι του γλυκού κανέλα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Βάζουμε το μέλι και τα φυστίκια σε μιά κατσαρόλα και τα βράζουμε σε μέτρια φωτια.
Οταν το μέλι αρχίσει να βράζει ρίχνουμε το σουσάμι λίγο-λίγο ανακατεύοντας συνεχώς.
Τέλος ρίχνουμε τις βανίλιες και την ....κανέλα.
Κατεβάζουμε το μίγμα απο την φωτιά,το απλώνουμε σε λαδόκολα και το κόβουμε σε φέτες που επιθυμούμε.




ΠΑΣΤΕΛΙ:

Τα τελευταία χρόνια το επιστημονικό ενδιαφέρον έχει στραφεί προς τις παραδοσιακές τροφές. Μελέτες έχουν δείξει ότι το παστέλι, χαρακτηριστικό παραδοσιακό γλύκισμα των Μεσογειακών χωρών, έχει ευεργετικές ιδιότητες για την υγεία. Αυτό οφείλεται στα δύο κυριότερα συστατικά του, το σησάμι και το μέλι. Το έλαιο, η πρωτεΐνη και οι υδατάνθρακες είναι τα κύρια συστατικά του σησαμιού


mageirebontas.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...