ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

0 ΠΡΑΣΟΤΗΓΑΝΙΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΙ ΤΗΓΑΝΙΤΟ



ΥΛΙΚΑ:
Χοιρινό κομμένο σε κύβους
Πράσα κομμένα σε ροδέλες
Λευκό κρασί
αλάτι,πιπέρι,ρίγανη
ελαιόλαδο

Για το κεφαλοτύρι, νερό και αλεύρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Σωτάρουμε σε ελαιόλαδο το χοιρινό μέχρι να ροδοκοκκινίσει.Στην συνέχεια μαραίνουμε τα πράσα και ρίχνουμε το λευκό κρασί.Ανακατεύμε το φαγητό μας και....
καρυκεύουμε με αλάτι και πιπέρι.Τέλος προσθέτουμε την ρίγανη.

Για το κεφαλοτύρι, σε ένα τηγανάκι αφήνουμε λάδι να κάψει και εφόσον έχουμε περάσει το κεφαλοτύρι απο νέρο αρχικά και ύστερα απο αλέυρι ρίχνουμε και αφήνουμε μέχρι να ροδίσει।Σερβίρουμε αμέσως.

http://mageirebontas.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...