ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

0 Ματαίωση πτήσεων ανακοίνωσε η Aegean Airlines

http://www.nooz.gr/image.ashx?fid=467511&v=0&q=80&w=300&h=225Λόγω της απεργίας που έχουν εξαγγείλει η Γ.Σ.Ε.Ε. και η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και στην οποία θα συμμετέχουν οι υπάλληλοι ΥΠΑ και οι Ελεγκτές Εναέριας Κυκλοφορίας... ματαιώνονται όλες οι πτήσεις της Aegean Airlines την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2010.
 
Παράλληλα, εξαιτίας της απεργίας, έχουν επέλθει αλλαγές στην ώρα αναχώρησης πολλών πτήσεων που θα πραγματοποιηθούν την 14η Δεκεμβρίου και πιο συγκεκριμένα στα δρομολόγια:

Αθήνα-Λονδίνο μετ' επιστροφής, Αθήνα-Θεσσαλονίκη, Αθήνα-Μιλάνο μετ' επιστροφής και Αθήνα-Τελ Αβίβ μετ' επιστροφής.

Καλό θα ήταν οι επιβάτες να επικοινωνούν με τους κατά τόπους υπεύθυνους στα τηλέφωνα 801 11 2000 (από σταθερό) και 210 6261000 (από κινητό).


Διαβάστε περισσότερα: 24ωρο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...