ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

0 Συνελήφθη η Κοπέλα που πέταγε κουτάβια στο ποτάμι


Η «Κοπέλα» που πέταγε τα κουτάβια στο ποτάμι συνελήφθη σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας της Βοσνίας...

Το βίντεο που έδειχνε την «αρρωστημένη» κοπέλα χαμογελώντας να πετά στο ποτάμι κουτάβια έκανε μέσα σε λίγες ώρες

.το γύρο του κόσμου προκαλώντας διεθνή κατακραυγή από ανώνυμους και επώνυμους ανθρώπους με τα φιλοζωικά σωματεία να κάνουν λόγο για δολοφονία που πρέπει να τιμωρηθεί.
Ο σκηνοθέτης των «Transformers» Michael Bay, μάλιστα, δε δίστασε να.... «επικηρύξει» τη νεαρή κοπέλα προσφέροντας το ποσό των 50.000 δολαρίων σε όποιον δώσει στις αρχές πληροφορίες που θα οδηγήσουν στην εύρεση και σύλληψη της νεαρής κοπέλας και του ανθρώπου που βιντεοσκοπούσε τις αποκρουστικές σκηνές.

Η ανήλικη κοπέλα κατάγεται από το Μπουγκόνιο, μια πόλη της Βοσνίας με 50.000 κατοίκους. Αν και η αστυνομία αρνήθηκε να δώσει στη δημοσιότητα τα στοιχεία της ανήλικης κοπέλας, τις προάλλες ανέβηκε στο διαδίκτυο ένα νέο βίντεο στο οποίο μια κοπέλα με το όνομα Κάτια Πούσνικ ομολογούσε ότι ήταν αυτή η οποία προέβη στην απαράδεκτη πράξη.
Μάλιστα η ανήλικη κοπέλα ζήτησε συγνώμη λέγοντας ότι «τα κουτάβια άνηκαν στη γιαγιά μου και ήταν 3 ημερών και άρρωστα. Η ίδια μου είπε να τα ξεφορτωθώ και ήθελα να βρω έναν τρόπο για να είναι σύντομος ο θάνατος τους. Δεν ήθελα να υποφέρουν, ειλικρινά λυπάμαι πολύ».

Σύμφωνα με φιλοζωική οργάνωση της χώρας, το άτομο που βιντεοσκοπούσε το γεγονός ήταν ο αδερφός της ενώ, όπως σχολιάστηκε σε διάφορα μέσα, ακόμη και να δεχόταν κανείς τις δικαιολογίες της ανήλικης κοπέλας, δε θα μπορούσε ποτέ αν δικαιολογηθεί ή να εξηγηθεί το χαμόγελο ευτυχίας που είχε ενώ τα πετούσε στο ποτάμι.

/ntaksi.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...