ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

0 "Τιμή βενζίνης.."

Από Τρελό Κουνέλι
 
"Η φωτο που σας επισυνάπτω είναι από βενζινάδικο στο Καράκας(Βενεζουέλα). Την τράβηξα γιατί δεν θα με πιστεύατε αν σας έλεγα την τιμή της βενζίνης ανά λίτρο. Η τιμή είναι 0,070Bs/λίτρο , όπου 1Ευρώ = 5,3 Bs αλλά αρκετά εύκολα μπορείτε να πετύχετε πολύ καλύτερη τιμή(εγώ αντάλλαξα 1Ευρώ=9,5Bs).

Δηλαδή 1λίτρο βενζίνης κοστίζει περίπου... 0,007Ευρώ. Απίστευτο και όμως αληθινό! Η επιλογή του βενζινάδικου ήταν εντελώς τυχαία!. Δεν έψαξα να βρω το.. φθηνότερο.

Δεν θα ήταν και ότι καλύτερο για μας η τιμή να είναι σε αυτά τα επίπεδα (το Καράκας έχει πολύ καυσαέριο) αλλά όχι και το σημερινό χάλι που ζούμε! Εκεί γεμίζουνε με 30λεπτά και εδώ με 80 Ευρώ! Εμείς ζητάμε μια normal τιμή γύρω στο 1Ευρώ/λίτρο!

Φανταστείτε, όταν το λίτρο πωλείται 0,007Ευρώ πόσο ξεκινάει από την πηγή; Και γιατί σε εμάς καταλήγει στο 1,50Ευρώ/λίτρο; Μεγάλο πάρτυ γίνεται με τα κάυσιμα και δυστυχώς την πληρώνουμε εμείς."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...