ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

0 Ανησυχία για την "τελετή" καψίματος του Κορανίου

Ο Λευκός Οίκος εξέφρασε την ανησυχία του για το σχέδιο αμερικανικής εκκλησίας να κάψει το Κοράνι. "Αυτό το σχέδιο βάζει τους στρατιώτες μας σε κίνδυνο, κάθε είδος δράσης όπως αυτή η οποία θέτει τους στρατιώτες μας σε κίνδυνο είναι πηγή ανησυχίας για αυτήν την διοίκηση" δήλωσε ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, Ρόμπερτ Γκιμπς.
Την ίδια άποψη έχει εκφράσει και ο στρατηγός Ν. Πετρέους τονίζοντας τις συνέπειες μιας τέτοιας πράξης για τα αμερικανικά ...

στρατεύματα στο Αφγανιστάν. Πρόκειται για την εκκλησία Βαπτιστών Dove World Outreach Center στην Φλόριντα η οποία στην ένατη επέτειο των επιθέσεων της 11ης Σεπτεμβρίου σκοπεύει να κάψει δημόσια αντίτυπα του Κορανίου.  Την αντίθεσή τους για το σχέδιο της εκκλησίας έχουν εκφράσει ακόμη ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ Άντερς Φογκ Ράσμουσεν και το Βατικανό.
Νωρίτερα η εφημερίδα του Βατικανού με άρθρο που τιτλοφορείται "κανένας δεν καίει το Κοράνι", καταδικάζει το σχέδιο της εκκλησίας. "Οι καταδίκες πολλαπλασιάζονται στον κόσμο αλλά κυρίως στην Ασία όπου οι μουσουλμάνοι είναι πολυάριθμοι, έχουν την πιο δυνατή φωνή, γράφει η εφημερίδα.
"Καταδικάζουμε έντονα αυτήν την πρόθεση και αυτήν την εκστρατεία, που είναι αντίθετη με τον σεβασμό που απαιτείται για όλες τις θρησκείες και αντίθετη στο δόγμα και στην πίστη μας", δήλωσε ο Λόρενς Τζον Σαλντάνα, αρχιεπίσκοπος της Λαχόρης και πρόεδρος της πακιστανικής διάσκεψης της επισκοπής, σύμφωνα με την Osservatore Romano.
Από την πλευρά του ο επίσκοπος της Μπαντούνγκ της Ινδονησίας, Γιόχαν Μαρία Πουτζασουμάρτα την χαρακτήρισε "ανεύθυνη πράξη".


/kapistri.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...