ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

0 Τον σκότωσε το κινητό του μετά από έκρηξη

Ένα πρωτοφανές περιστατικό έλαβε χώρα σε χωριό της Ινδίας όταν νεαρός Ινδός βρέθηκε νεκρός από έκρηξη
του κινητού του τηλεφώνου σύμφωνα με ινδικά μέσα.

Το σώμα του άτυχου 23χρονου Ινδού βρέθηκε δίπλα στα υπολείμματα του κινητού του τηλεφώνου και της μπαταρίας κοντά στη φάρμα του στο χωριό.

Αν και δεν υπήρχαν
αυτόπτες μάρτυρες, η αστυνομία θεωρεί ως πιθανότερη εκδοχή -με βάση τα ευρήματα- ότι το κινητό του άτυχου νεαρού ανατινάχτηκε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο ίδιος σοβαρά στο δεξί του αυτί, το λαιμό και τους ώμους και να....βρει τραγικό θάνατο.

Αν και δεν είναι η πρώτη φορά που αναφέρεται έκρηξη κινητού τηλεφώνου είναι εξαιρετικά σπάνιο αυτό να συμβεί χωρίς η συσκευή να βρίσκεται σε διαδικασία φόρτισης.
tacoalatipota.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...