ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

3 "Περι Zouglas, Κασιδιάρη και Φουντούλη... ο λογος"

"Περι Zouglas, Κασιδιάρη και Φουντούλη... ο λογος" από κομάντο "ΟΥΛΡΙΚΕ ΜΑΙΝΧΟΦ"
"Περι Zouglas, Κασιδιάρη και Φουντούλη... ο λόγος"

Και τώρα που μίλησαν όλοι, ας μιλήσουμε και εμείς...

Για έναν περίεργο λόγο, η υπόθεση σχετικά με τη διπλή εκτέλεση των νεοναζί μπράβων στο Νέο Ηράκλειο -και κυρίως τα όσα ακολούθησαν- έχει συσχετιστεί σχεδόν απόλυτα με την ιστοσελίδα Zougla.gr του γνωστού ρουφιάνου Μάκη Τριανταφυλλόπουλου.

Σε αυτόν ο Κασιδιάρης έδωσε το βίντεο στο οποίο φαίνεται ξεκάθαρα η εκτέλεση. Το αν του δόθηκε «φτιαγμένο» ή το έφτιαξε μετά ο ίδιος ο Τριανταφυλλόπουλος είναι κάτι που δεν γνωρίζουμε και σίγουρα δεν είναι κάτι που μας αφορά.

Έτσι κι αλλιώς το γεγονός και μόνο πως ένα βίντεο από μια κάμερα ασφαλείας κλειστού κυκλώματος που καταγράφει ασπρόμαυρη εικόνα (όπως αποδεικνύεται και από το άλλο βίντεο που έδωσαν στη δημοσιότητα οι μπάτσοι) ξαφνικά εμφανίζεται στους τηλεοπτικούς δέκτες έγχρωμο και εμπλουτισμένο με ειδικά εφέ ώστε να φαίνεται η πορεία της σφαίρας,(!) δείχνει πολλά τόσο για τις προθέσεις αυτού που το έδωσε (Κασιδιάρης) όσο και αυτού που το δημοσίευσε (Τριανταφυλλόπουλος).

Λίγο πριν την δημοσιοποίηση του βίντεο ο νεοναζί βουλευτής είχε δώσει συνέντευξη στον Τριανταφυλλόπουλο. Εκείνος, με τη σειρα του, λίγες μέρες αργότερα για να του ανταποδώσει, τόσο τη συνέντευξη όσο και την... αποκλειστικότητα του βίντεο ,δημοσιεύει μια δημοσκόπηση στην οποία τα ποσοστά της νεοναζιστικής γκρούπας εμφανίζονται εξαιρετικά υψηλά.

Αυτή η σχέση που φαίνεται να έχει αναπτυχθεί ανάμεσα στις δύο πλευρές, ωστόσο, έχει παρελθόν το οποίο συνδέεται άμεσα με το παρόν (και είμαστε σίγουροι και με το μέλλον).
Τριανταφυλλόπουλος και Κασιδιάρης είναι φιλαράκια από παλιά. Ο μαχαιροβγάλτης βουλευτής της Χρυσής Αυγής έχει συνεργαστεί και παλαιότερα με τον ρουφιάνο δημοσιογράφο. Η γνωριμία αυτή, μάλιστα, αφορά και ένα ακόμα γνωστό πλέον πρόσωπο. Τον Γιώργο Φουντούλη.

Τον... «αθώο» νεοναζί μπράβο. Το κακόμοιρο παιδί που έτυχε να περιφρουρεί εκείνο το βράδυ τα γραφεία της εγκληματικής οργάνωσης. Που απλά, ψήφιζε Χρυσή Αυγή και κάποιες φορές έτυχε να κάνει και νυχτερινές καταδρομικές ασκήσεις με τον Κασιδιάρη στα βουνά της Αττικής. Αυτό το άγιο πλάσμα που ήταν πάντα στη πρώτη γραμμή των εκδηλώσεων του νεοναζιστικού μορφώματος. Αυτό το εξαιρετικό παλικάρι, που ήταν «πόρτα» και μπράβος σε μαγαζιά του Νέου Ηρακλείου και είχε εξαιρετικές σχέσεις με την τοπική μαφία (Ρώσοι, Γεωργιανοί κλπ κλπ)

Πως γίνεται η σύνδεση των τριών προσώπων; Ο Τριανταφυλλόπουλος κάποια στιγμή πριν λίγα χρόνια είχε ζητήσει από τον Κασιδιάρη έναν μπράβο για να κυκλοφορεί πιο άνετα. Ο Κασιδιάρης προσφέρθηκε να του γνωρίσει ένα «δικό του παιδί» προκειμένου να το βοηθήσει κιόλας να βγάλει κανένα μεροκάματο. Και η δουλειά έκλεισε: Ο Φουντούλης ήταν τότε (και για μερικούς μήνες) ο προσωπικός μπράβος του Τριανταφυλλόπουλου.

Συμπεράσματα δεν θα βγάλουμε εμείς. Απλά παραθέτουμε τα στοιχεία τα οποία ήταν σε γνώση μας αρκετές ημέρες τώρα. Περιμέναμε, όμως, να δημοσιευθεί πρώτα η προκήρυξη ανάληψης ευθύνης. Υπήρχε ο φόβος μήπως και από την πλευρά αυτών που συμμετείχαν στο χτύπημα είχε γίνει η ανάλογη έρευνα και βρισκόμασταν ξαφνικά να δημοσιεύουμε τα ίδια στοιχεία. Όπως διαπιστώσαμε ανάλογη έρευνα δεν είχε γίνει ενώ και η δημοσίευση της προκήρυξης τελικά έγινε στο Zougla.gr για λόγους που μόνο οι ίδιοι γνωρίζουν.

κομάντο "ΟΥΛΡΙΚΕ ΜΑΙΝΧΟΦ" ★

RAMNOUSIA

3 σχόλια:

  1. Ο ΚΑΘΕ ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΣ ΠΑΠΑΡΟΦΑΣΙΣΤΑΣ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ!!!!!!!
    ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΡΕ ΚΗΦΗΝΑ ΣΚΑΤΟΨΥΧΕ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕΒΕΣΑΙ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΩΡΕΜΕΝΟΥΣ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ενόχλησε που θιίξαμε τον Μάκη?? να στρέψεις σε αυτόν το μισος σου που σας χρσιμοποιέι...

      Διαγραφή
  2. Νέα δίκη (3η) ΣΠΦ, πακέτο με άλλες υποθέσεις – 86η συνεδρίαση, Τρίτη 26.11.13

    Η συνεδρίαση ξεκίνησε με την ανάγνωση εγγράφων του βουλεύματος 209. Πριν αναγνωστεί το πρώτο έγγραφο, ο Α. Μητρούσιας αναφέρθηκε στις μεθοδεύσεις με τις οποίες η Αντιτρομοκρατική ενέταξε αυτόν και τους συντρόφους του στη ΣΠΦ, εισάγοντας στη δικογραφία τη σύλληψη του μέλους της ΣΠΦ Μ. Νικολόπουλου, καθώς και δύο σπίτια που δεν σχετίζονται με τους Μητρούσια, Καραγιαννίδη και Σακκά, ώστε να δημιουργηθούν παραπέρα εντυπώσεις. Σε άλλη παρέμβασή του έθιξε και το γεγονός ότι εισάγονται μέλη της ΣΠΦ με «αεροπορικό» τρόπο στη δικογραφία και μάλιστα με ρόλο «αρχηγού», με σκοπό την αλληλοτροφοδότηση κατηγοριών και τη δημιουργία περισσότερων επιβαρυντικών στοιχείων.

    Το πρώτο έγγραφο που αναγνώστηκε αφορούσε απάντηση της τράπεζας Πειραιώς σε αίτημα του ειδικού εφέτη ανακριτή Μόκκα για παραχώρηση εικόνων βίντεο του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης του υποκαταστήματος στον Πειραιά, που όμως είχαν διαγραφεί, καθώς είχε περάσει το διάστημα των 45 ημερών, που ορίζει η Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων ως ανώτατο όριο κράτησης των βίντεο (αφορά συμβάν που είχε συμβεί στις 25/11/2010 και το αίτημα στάλθηκε στις 22/2/2011). Αμέσως μετά την ανάγνωση του εγγράφου, ο συνήγορος υπεράσπισης Δ. Κατσαρής θύμισε τα ψέματα του ασφαλίτη Χαρδαλιά, ο οποίος είχε δηλώσει ότι ήταν παρών εκείνη την ημέρα (αφορά κατάθεση χρημάτων που είχε κάνει ο Κ. Σακκάς) και ότι την επόμενη είχε πάει μαζί με συνάδελφό του για να δουν τι είχαν καταγράψει οι κάμερες του υποκαταστήματος. Σύμφωνα με την απάντηση της τράπεζας, όμως, οι δύο ασφαλίτες πήγαν να δουν το βίντεο αφού προηγήθηκε σχετικό τηλεφώνημα στην τράπεζα από το διευθυντή της Δίωξης Ναρκωτικών.

    Το δεύτερο αναγνωστέο έγγραφο αφορούσε πάλι αίτημα του εφέτη Μόκκα για παραχώρηση εικόνων βίντεο, αυτή τη φορά από κατάστημα ΠΡΑΚΤΙΚΕΡ. Ο Δ. Κατσαρής παρενέβη ξανά μετά την ανάγνωση, τονίζοντας ότι οι εικόνες από το κλειστό σύστημα παρακολούθησης του συγκεκριμένου καταστήματος δε θα έπρεπε να υπάρχουν, γιατί αποτελούν παράνομα αποδεικτικά μέσα, καθώς είχε περάσει το ανώτατο όριο των 45 ημερών κράτησης της καταγραφής (η λήψη έγινε στις 29/11/2010 και το αίτημα υποβλήθηκε στις 22/2/2011).

    Ενα από τα έγγραφα που αναγνώστηκε αφορούσε τη δημοσιοποίηση φωτογραφιών των κατηγορούμενων (διάταξη δημοσιοποίησης στοιχείων) και μετά την ανάγνωσή του ακολούθησε σειρά παρεμβάσεων από συνηγόρους και κατηγορούμενους. Η συνήγορος Α. Παπαρρούσου ανέφερε ότι σύμφωνα με το πνεύμα αυτής της διάταξης το αδίκημα θεωρείται τετελεσμένο, θεωρείται ότι όλα έχουν αποδειχτεί και όλοι έχουν κριθεί ένοχοι. Οι αρχές δημοσιεύουν τις φωτογραφίες και δίνουν κάποια τηλέφωνα, στα οποία οι πολίτες μπορούν να καλέσουν και να δώσουν πληροφορίες. Ετσι, έχουμε μια απαράδεκτη διαδικασία που δίνει τη δυνατότητα στους αστυνομικούς, όταν έρχονται να καταθέσουν, να επικαλούνται πληροφορίες που έχουν υποτίθεται λάβει από μια άγνωστη πηγή (καθώς η Αντιτρομοκρατική δεν διαθέτει αναγνώριση κλήσεων!). Ο Μ. Νικολόπουλος τόνισε ότι γίνεται επικοινωνιακό παιχνίδι μεταξύ της Αντιτρομοκρατικής και των ρουφιάνων των ΜΜΕ και ότι δημιουργούνται ένοχοι μέσω του θεάματος. Ο συνήγορος Τζαμτζής παρενέβη λέγοντας ότι υπάρχουν διατάξεις για την προστασία προσωπικών δεδομένων, που στο όνομα της συλλογής πληροφοριών έχουν καταπατηθεί.

    Η συνεδρίαση συνεχίστηκε με την ανάγνωση και άλλων εγγράφων και διακόπηκε για την Πέμπτη 28 Νοέμβρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...