ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

0 Είναι ο σκελετός ενός εξωγήινου;

Οι 350.000 κάτοικοι της βραζιλιάνικης πόλης Ούμπεραμπα είναι πολύ ανήσυχοι με έναν υποτιθέμενο εξωγήινο σκελετό που εκτείθετε σε ένα τοπικό μουσείο.

Η έκθεση είναι στο μουσείο της φυσικής ιστορίας του Wilson Estevanovic, το μουσείο ανήκει στην οικογένεια Estevanovic, οι πρόγονοι τους διέσχιζαν τον κόσμο με ένα τσίρκο, και ότι παράξενο βρίσκανε, όπως μούμιες, ζωικοί σκελετοί, απολιθώματα κλπ... τα παίρνανε μαζί τους.

Η οικογένεια των Estevanovics πήγε στην Ουμπεράμπα το 1956, και το 1997 ίδρυσαν το μουσείο που έχει περισσότερα από 20.000 σπάνια εκθέματα.Στο τέλος του Αυγούστου, δύο διευθυντές του μουσείου Estevanovic και ο καθηγητής Carlos Magno Estevanovic πήγανε στον ερευνητή Jose Eduardo C.maia για να εξετάσει ένα πολύ ασυνήθιστο κομμάτι το οποίο είχαν στην συλλογή τους.Ήταν ένας παράξενος βαλσαμωμένος σκελετός που το είχε η οικογένεια τους για 96 χρόνια.

Οι διευθυντές ενημέρωσαν ότι ο παράξενος αυτός σκελετός έστρεψε την προσοχή της τοπικής κοινότητας και αυτός ήταν ο λόγος για τον οποίο αποφάσισαν να παρουσιάσουν το κομμάτι στο βραζιλιάνο περιοδικό[ www.ufo.COM.BR ] σκεπτόμενοι ότι μπορεί να είναι ένας σκελετός ενός εξωγήινου.

Μερικοί γιατροί που εξέτασαν τον σκελετό λένε μόνο ότι τα κόκαλα δεν φαίνονται να ανήκουν σε έναν άνθρωπο λόγω των ανωμαλιών που έχει ο σκελετός, όπως το τεράστιο κεφάλι και το μικρό σώμα του.

Αυτό που επίσης εξέπληξε τον Πρόεδρο του μουσείου της φυσικής ιστορίας είναι η διάμετρος του κεφαλιού, το οποίο είναι μόλις 97 εκατ. επιπλέον, ο σκελετός φαίνεται να άνηκε σε έναν ερμαφρόδιτο με έξι δάχτυλα στα πόδια. Υπολογίσανε πώς μπορεί να είναι 10 ή 12 χρονών, δεδομένου ότι μπορέσανε να το ελέγξουμε μέσω των ορθοδοντικών μελετών.

Το μουσείο δεν έχει καμία αμφιβολία πως ο σκελετός είναι ενός εξωγήινου πλάσματος. Μερικοί άνθρωποι αισθάνθηκαν άρρωστοι όταν είδαν τον σκελετό που εκτέθηκε ενώ άλλοι ήτανε φοβισμένοι, αλλά τα περισσότερα από τα παιδιά αισθάνθηκαν συγκινημένα. Παρά την έντονη περιέργεια δεν υπάρχει καμία συμπληρωματική πληροφορία για το κομμάτι.

Η οικογένεια Estevanovic δεν ξέρει από πού προέρχεται ο σκελετός ή το πώς βαλσαμώθηκε, αλλά θεωρούν ότι βρέθηκε πριν από 200 χρόνια.Το κιβώτιο στο οποίο ο σκελετός ήταν κρυμμένος ανοίχθηκε το 1997 μετά από το θάνατο του Wilson Estevanovic, ο οποίος αποκάλυψε στο γιο του, Ουέλλινγκτον, το μυστικό που περιείχε. Πριν από αυτόν, ήταν μόνο ένα σφραγισμένο κιβώτιο.

 http://www.to-parakseno.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...