ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013

0 Δημιουργική Λάμπα Ύπνου

Δημιουργική Λάμπα Ύπνου
Η λάμπα αυτή που ονομάζεται «Λάμπα 15 λεπτών» είναι μια καινοτόμος μίξη ενός λαμπτήρα και μιας κλεψύδρας η οποία μπορεί να σας φανεί πολύ χρήσιμη το βράδυ πριν τον ύπνο. 
Στη λάμπα αυτή η άμμος ρέει προς τη πηγή φωτισμού στο κάτω μέρος, με αποτέλεσμα ο φωτισμός χαμηλώνει σιγά σιγά. Σε περίπου δεκαπέντε λεπτά ολόκληρο το τμήμα της λάμπας καλύπτεται, σβήνοντας γρήγορα το φως και ρίχνοντάς σας στον ύπνο άμεσα. 

Ο χρονοδιακόπτης μπορεί να ρυθμιστεί στα 15 λεπτά και όταν όλη η άμμος πέσει προς τα κάτω, η ισχύς απενεργοποιείται αυτόματα από το βάρος της άμμου. 
Η Λάμπα 15 λεπτών είναι έχει πάρει βραβείο στο IDEA 2013. Οι σχεδιαστές αυτής της δημιουργικής λάμπας είναι οι Hye Min Lee, Hye mi Lee και Sun Hwa Jung.
Δημιουργική Λάμπα Ύπνου
Δημιουργική Λάμπα Ύπνου
Δημιουργική Λάμπα Ύπνου
Δημιουργική Λάμπα Ύπνου
Δημιουργική Λάμπα Ύπνου
Δημιουργική Λάμπα Ύπνου
http://tut.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...