ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

0 Ξέσπασμα Θεοδωράκη για τη Χ.Α.: Πώς ανέχονταν οι βουλευτές αυτά τα καθάρματα; [βίντεο]

Ξέσπασμα Θεοδωράκη για τη Χ.Α.: Πώς ανέχονταν οι βουλευτές αυτά τα καθάρματα; [βίντεο]
Το ξέσπασμα του Μίκη Θεοδωράκη προκάλεσαν οι εξελίξεις στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής. Επειτα από το συγκλονιστικό κείμενο στο οποίο ζητούσε να «κοπεί το χέρι των δολοφόνων», αυτή τη φορά μίλησε κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στο Ηρώδειο.

«Δεν ήξεραν όλοι αυτοί εκεί και η κυβέρνηση και η αντιπολίτευση και οι βουλευτές ότι στενάζει η κοινωνία κάτω; Ενας γιατρός βγήκε και είπε ''είχαμε 1.000 μαχαιρώματα''. Ενας Πακιστανός είπε στη Νίκαια ''είχαμε 800 μαχαιρώματα''», τόνισε ο μουσικοσυνθέτης και διερωτήθηκε:

«Αυτά δεν τα ξέρανε αυτοί; Και δέχονταν να κάθονται στη Βουλή μέσα, σε αυτό τον ναό της Δημοκρατίας, με αυτά τα καθάρματα;».
Φωτογραφία: Eurokinissi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...