ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

0 Το τυχερό δέντρο της λίμνης Σουπίριορ


Η φύση μπορεί να γεννηθεί ακόμη και στα πιο παράξενα μέρη! Στο Τσάπελ Ροκ, υπάρχει ένας μεγάλος, επιβλητικός βράχος στις όχθες της λίμνης Σουπίριορ, της μεγαλύτερης από τις μεγάλες λίμνες. Πάνω του, πριν αρκετά χρόνια έχει φυτρώσει ένα δέντρο που δεν σταματάει να αναπτύσσεται.

Με τη πρώτη ματιά δεν υπάρχει κάτι που να δικαιολογεί την ύπαρξη ενός δέντρου σε μια τόσο μικρή επιφάνεια γόνιμης γης. Με μια πιο προσεκτική παρατήρηση της περιοχής όμως θα δείτε κάτι που μοιάζει με σχοινί να ενώνει το βράχο με τη στεριά στη δεξιά του πλευρά. Το «σχοινί» δεν είναι παρά η ρίζα του δέντρου που εκτείνεται πάνω από την άκρη του βράχου προσπαθώντας να συλλέξει τα θρεπτικά συστατικά και το νερό που βρίσκονται σε αφθονία στη περιοχή.

Τελικά, έστω και με αυτό το τρόπο, το «πολύ σκληρό για να πεθάνει» δέντρο βρήκε το τρόπο να επιζήσει, προσφέροντας ένα μοναδικό θέαμα σε όσους τυχερούς βρεθούν στη περιοχή.










http://web-parrot.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...